2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 225 پست
موافقمظرفیت روحی برای هر کس متفاوتهیکی با دوتا بچه ظرفیتش پر میشهیکی با ۶تا هم هنوز ظرفیت داره هم رو ...

کاشکی هممون به ایندنتیجه برسیم زندگی بقیه به ماها مربوط نیست من خودم سر باردار شدن خیلییی ضربه دیدم و حرف شنیدم از بقیه و خیلی اسیب روحی و جسمی دیدم درصورتیکه حتی سکبار به اشنا و فامیل که اصلا بچه ندارن نگفتم چرا نمیارید هرچقد خودم دخالت نکردم تو‌زندگی بقیه به همون اندازه بقیه اومدن وسط رختخواب ما

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی هممون به ایندنتیجه برسیم زندگی بقیه به ماها مربوط نیست من خودم سر باردار شدن خیلییی ضربه دیدم ...

برا من برعکسه چهارمی رو باردارم اگر سنم کمتر بود قطعا به بیشتر هم فکر میکردم هر جا میرم به خودشون اجازه میدن از مسائل خصوصی زندگیم بپرسن درآمدت چقدره شغلت چیه سوادت چقدره خودت میخواستی یا نه و...  لابد خودم حساب کتابامو و تحقیقاتمو کردم و آموزش هامو دیدم به این نتیجه رسیدم دیگه

انگار به اونا بیشتر فشار میاد از حاملگی من

خلاصه که هر کاری بکنی مردم باز یه چیزی دارن برای فضولی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من برعکسه چهارمی رو باردارم اگر سنم کمتر بود قطعا به بیشتر هم فکر میکردم هر جا میرم به خودشون اج ...

منم بارداری چهارممه دقیقا همینایی که‌میگین رو به منم‌میگن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم هفده سالگی زایمان کردم اماالان سی سالمه چون دخترم مشکل خاص هست میترسم بیارم اماخیلی براتون خوشحال شدم که بچه هاتون صحیح و سالم و رفیق واسه ی یه هم میشن....دعاکن منم بتونم به ترسم غلبه کنم 

اونوقت من ۲۱ سالم هنوز مجردم😂😂😂حالا خاستی ک دختر بیاری حتما همون ای وی اف کن برای دوقلویی دختر بد ...

عجیب نیس ۲۱ سالگی واقعا خیلی زوده ! 

نه عزیزم اتفاقا تک دختر باشه به نفعشه من اکثر تک دخترایی که دیدم خیلی عزیز بودن و اصلااا دلشون خواهر نمی‌خواست 

عجیب نیس ۲۱ سالگی واقعا خیلی زوده ! نه عزیزم اتفاقا تک دختر باشه به نفعشه من اکثر تک دخترایی که دیدم ...

دیگه من هم درسم و دارم میخونم هم مستقلم و درامد دارم 

تک دختر بودن هیچ نفعی نداره واقعا اتفاقا دوتا خواهر خوبه همو میفهمن 

یه زمان بچه دار شم دوتا دختر میادم