2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 227 پست
من ۱۴ونیم نامزد کردم . ۱۵ونیم عقد کردم . ۱۶ونیم ازدواج کردم .الان ۷ماهه متاهلم . ۱۷سالمه . ولی تا ۲س ...

ایشالا ایشالا 💃💃💃😍😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۴ونیم نامزد کردم . ۱۵ونیم عقد کردم . ۱۶ونیم ازدواج کردم .الان ۷ماهه متاهلم . ۱۷سالمه . ولی تا ۲س ...

سال اول دانشگاه میخای باردار بشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

دقیقاتو سن کم بارداری آدمو شکسته میکنه به مروز

اره من یکی میشناسم ۱۳سالگی ازدواج کرده و الان که ۲۲سالشه سه تا بچه داره 

و منی که ۳۰سالمه از اون سنم کمتر میخوره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
نمیدونم😂😂بعضی وقتا پشیمون بعضی وقتا امیدوار...

الان که خوبه پسرت ۱۰ سالشه 😍😍😍🥺🥺❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

جالبه تو تاپیک من گ گفتم ۱۵ بچم بدنیا اومد همه بهم انگ دروغگویی زدن ک تو دروغ میگی نمیشه ۱۵ بچه اورد

🥲🥲 من یادمه رفته بودم بیمارستان ب جای دلداری دعوام میکردن

بابا حالا ک شده ول کنین اینارو بچه رو بچسبین😭😭

خیر ندیده ها

همینو بگو تازه شروع میشه دردسرابعد آخه مگه واجبه آدم حتما اینهمه بچه بیاره؟

دیگ فک کن تو این عصر با این حجم از اگاهی زنا و اهمیت دادن به خودشون کسی با قاطعیت بخواد این تعداد بیاره حتما سبک زندگیش برای خودش ایده اله 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

اره من یکی میشناسم ۱۳سالگی ازدواج کرده و الان که ۲۲سالشه سه تا بچه داره و منی که ۳۰سالمه از اون سنم ...

آره دیگ خب خیلی تاثیر گذاره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626