2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5433 بازدید | 227 پست
تاپیک اخر منو بخون 😂😂🤦‍♀️میدونم حرفت درسته اینکه بارداری به بدن اسیب میزنه رو قبول دارم ولی یه سر ...

ناراحت نشی از حرفام راستی🥲 

مثل خواهر خودم باهات حرف زدم حالا آبجی خودم بود چندتا هم فحشش میدادم 😁درکل از رو تجربه حرف زدم انشالله هرجور خودت دلت میخواد بشه یهو یه چندقلو خدا بده بهت 😁

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اولی رو هم نمی خواد🤣

عرررر😂😂

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم🥹مبارکت باشه ب دل نگیر اوضاع اقتصادی خیلی خرابه....وقتی ب دنیا بیاد نظرش عوض میشه

انشالله ،، آره عزیزم مقصر وضعیت جامعه اس

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

مشکل اینه رو همین حساسم! دوس دارم فقط خودم تربیتش کنم😶😂 واسه همین دوس دارم پیش خودم و مامانم باشه ...

ولی من کلا میگم بچه باید پیش پدر مادرش باشه 

مگر کار مهمی پیش بیاد بخوای دو سه ساعت بچت بزاری پیش مادر یا خواهرت 

من کسی میشناسم دخترش مادرش بزرگ کرده الان بچش پیش مادر خودش نمیره کلاس دومه ولی مادر بزرگش بیشتر دوسداره و اصلا خونه خودشون نیس 

تابستونم برگشت جلو چند نفر به مادرش توهین کرد تازه مامانم بهش نمیگه اسمش میگه😅

این خیلی بده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دقیقارسانه توذهن خانمها کرده بچه افسردگیه درصورتی ک برعکسهبچه شادی عمیقه تازه بارداری خیلی از بیماری ...

اره دقیقا همینطور

ادم باید طبق ظرفیت خودش برا زندگیش برنامه ریزی بکنه نمیشه یه برنامه رو‌داد به همه

چندمیلیارد ادم توی کره ی زمینه هرکسی یه استعدادهای خاص خودش رو داره و‌توانایی خودش و صدالبته مهمه ادمیزاد بتونه همه ابعاد زندگیش کاری خانوداگی ازدواج فرزند اوری علمی فرهنگی و...رو با هم‌پیش ببره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا همینطورادم باید طبق ظرفیت خودش برا زندگیش برنامه ریزی بکنه نمیشه یه برنامه رو‌داد به همهچن ...

موافقم

ظرفیت روحی برای هر کس متفاوته

یکی با دوتا بچه ظرفیتش پر میشه

یکی با ۶تا هم هنوز ظرفیت داره هم روحی هم جسمی

کلا نباید تو زندگی دیگران دخالت کرد چرا میاری  و چطور میاری و .. سوالای قشنگی نیست

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا چرا بهت بر میخوره عزیزم وقتی چندین نفر ازتون میپرسن یعنی چییعنی کلمه رایجی نیستدرضمن شما مادری با ...

باشه گلم 

تموم کن حوصله بحث ندارم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

حالا فعلا دوتا داری دومی تازه تو راهه مطمئن باش بیاد فعلا اشباع میشی از بچه داری به بعدی شاید تا چند ...

اره 

ایشالا روحش شااد باشه عزیزم 🤲🤲❤️

خدا دسته گلاتم حفظ کنه برات😘❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ناراحت نشی از حرفام راستی🥲 مثل خواهر خودم باهات حرف زدم حالا آبجی خودم بود چندتا هم فحشش میدادم 😁د ...

نه قوربونت برم ناراحت چرا 

دقیقا از دوست داشتنه که ادم رک حرفشو میزنه مثله مامان بزرگم 

ایشالا برا شما هم همین‌طور 😂🥺🥺😘❤️

یجوری میگین ۱۱۴ سال ازدواج کردی انگار ۱۴ ساله های الان خیلی چشم و گوش بسته هستن 

قدیم ۱۳ یا۱۴ سالگی دختراشون ازدواج‌میکردن متاسفانه امروزه تو این سن با دوست پسرشون رابطه دارن

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

یجوری میگین ۱۱۴ سال ازدواج کردی انگار ۱۴ ساله های الان خیلی چشم و گوش بسته هستن قدیم ۱۳ یا۱۴ سالگی د ...

مقایسه این دوتا رو متوجه نمیشم ؟ مگ ازدواج فقط رابطه هست ؟ درضمن اون  دخترایی ک تو اون سن با دوست پسرشون راابطه دارن نظارت گر درستی ندارن والدینشون باید کلاهشونو بندازن هوا دیگ

یه صلوات میفرستی برام لطفا