2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5422 بازدید | 227 پست
عوضش ذهن مشغول استرس درس و مشق بچه ها حالا بدنم دچار تحولات ناشی از زایمان شده رو کاری ندارم همه این ...

همینو بگو تازه شروع میشه دردسرا

بعد آخه مگه واجبه آدم حتما اینهمه بچه بیاره؟ 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ونیم نامزد کردم . ۱۵ونیم عقد کردم . ۱۶ونیم ازدواج کردم .

الان ۷ماهه متاهلم . ۱۷سالمه . ولی تا ۲سال دیگه نمی خوام چون دارم درس می خونم و می خوام کنکور بدم . ایشالا بعد اینکه نتایج کنکور اومد و دانشگاه در اومدم تقریبا ۱۹ سالگی باردار میشم😍 که تا ۲۰ به دنیا بیاد...

وای نههههه من برام وحشتناکه تصورشش😭😂

😂😂😂😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

از چی

از اینکه زود زایمان کردی دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

دیگه مطمعنا کسی که تصمیم به مادر شدن گرفته باید اینا رو هم تحمل کنه دیگه ولی خب برای من همه ی اینا ش ...

مادر شدن از خودگذشتگی محضه 

حالا فک کن مابین بچه ای اسیب ببینه خدایی نکرده یا بچه ها باهم دچاره مشکل بشن و....... همیشه تعداد زیاد نشان از ارامش و دورهمی نیست  اخه قربون شکلت 

درکل نظرات متفاوته 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

رسما کرک و پرم ریخته😂😂😂

چجوری همتون تو ۱۵_۱۴سالگی ازدواج کردین😐

نمیترسیدین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حوصلشو داری تو این سن سه تا بچه؟؟ منم ۲۷ سالمه یه پسر ۱۰ ساله و یه پسر۹ ساله دارم دیگه واسه هفت پشتم ...

من تازه ۲۷سالگی شوهر کردم.واقعا دیر بود برام.الان ۳۶سالمه و بچم کلاس دومه.دیگه سنمون بالاست برای دومی.شماها عقلتون رسید زود ازدواج کردین.ما منتظر پسر امیر کویت موندیم