2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 227 پست
خوبیش اینه تو سی سالگی دیگه دغدغه زایمان نداری بچه هاتم از آب و گل در اومدن و یه خانواده داری که هم ...

عوضش ذهن مشغول 

استرس 

درس و مشق بچه ها 

حالا بدنم دچار تحولات ناشی از زایمان شده رو کاری ندارم 

همه اینارو داری

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید هیوده چیه

هیوده یه عدده عزیزم 😐

یعنی هیوده سالگی زایمان کردم😂❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خوبیش اینه تو سی سالگی دیگه دغدغه زایمان نداری بچه هاتم از آب و گل در اومدن و یه خانواده داری که هم ...

اخه بستگی داره بچه ادم داغون میکنه 

همه اینجوری نیستن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اخه بستگی داره بچه ادم داغون میکنه همه اینجوری نیستن

دقیقا

تو سن کم بارداری آدمو شکسته میکنه به مروز

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عوضش ذهن مشغول استرس درس و مشق بچه ها حالا بدنم دچار تحولات ناشی از زایمان شده رو کاری ندارم همه این ...

دیگه مطمعنا کسی که تصمیم به مادر شدن گرفته باید اینا رو هم تحمل کنه دیگه 

ولی خب برای من همه ی اینا شیرینه چون به اینده و نوه هام فک میکنم 😐😂😂😂❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

اخه بستگی داره بچه ادم داغون میکنه همه اینجوری نیستن

تو رویاهاش داره زندگی میکنه بزرگوار درکی از حقیقت زندگی پس از بچه داری نداره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

هیوده چیه اخه

هفده  ۱۷منظورشه فک کنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

هیوده چیه اخه

پشیمونی ؟