2777
2789

سلام به همه بانوان محترم 🌸  

یه پرسشی داشتم صرفاً برای آگاهی و تحقیق شخصی.  

می‌خواستم بدونم معمولاً برای خرید لباس زیر، بیشتر به‌صورت آنلاین خرید می‌کنید یا ترجیح می‌دید حضوری برید فروشگاه؟  

اگر حضوری خرید می‌کنید، برخورد فروشنده‌ها (که گاهی آقا هستن) چطور بوده از نظرتون؟ و اصلا فروشنده آقا هست ؟

به نظر شما این حوزه چقدر می‌تونه از نظر مالی درآمد داشته باشه؟  

همچنین اگر بخوام حدودی بدونم، به‌طور میانگین خانم‌ها در ماه یا سال چقدر معمولاً برای خرید لباس زیر هزینه می‌کنن؟ 

ممنون می‌شم اگر تجربه و نظرتون رو محترمانه به اشتراک بذارید 🙏🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا هست ولی فروش مثل خانمها ندارن بنظرم

چون خانمها اکثرا میرن پیش فروشنده خانم که راحت کمکش کنه راحت بتونه سایزش بگه بدون خجالت 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
آخه می‌خوام آنلاین شاپ بزنم با خواهرم کمک درآمد باشه جهت این پرسیدم

الان یه طوری شده تابو شکنی شده 

خیلی ها با فروشنده آقا بهتر هستن 

انلاین تمرکز کن تو باسلام دیجی کالا دیوار

اقا هست ولی فروش مثل خانمها ندارن بنظرمچون خانمها اکثرا میرن پیش فروشنده خانم که راحت کمکش کنه راحت ...

خب خواهرم می‌تونه مغازه بمونه و اینکه خرید توی ماه بر اساس میانگین نمی‌دونید چقدر هست توی ماه یا سال 

الان یه طوری شده تابو شکنی شده خیلی ها با فروشنده آقا بهتر هستن انلاین تمرکز کن تو باسلام دیجی کالا ...

بله درسته همین هست می‌خوام به صورت آنلاین فعالیت کنم می‌خوام بدونم آنلاین خرید میشه اصلا