2777
2789
صداشو نازک میکرد با استاد مردمون صحبت می‌کرد یا مثلاً با دبیرای خانم هم میخواست صحبت کنه همینطور بود

اینجا تو پیک می حساب میشی
که دوستتو جاج میکنی 😁

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا تو پیک می حساب میشیکه دوستتو جاج میکنی 😁

این حرکت در صورتی پیکمی میشد که برای جلوه توجه و برای بالا بردن خودم از دوستم استفاده میکردم 

نه تو سایتی که هیچکس  ن منو میشناسه و نه  همچنین دوستمو 

اها اون دیگه پیکمیه 🤣 من اونقدر بدم می یاد دوستام می گن فلانی صدات یهو یادم می یوفته

نه آخه ببین بعضیا تن صداشون نازکه این فرق داره من خودم تو خونه یکم ملایم صحبت میکنم بیرونم همینطورم همه فکر میکنن ناز دارم اگه داشته باشمم شایدم دوم متوجه نشدم 

ولی دوستم رسما صدایی که با ما حرف میزنم با صدایی که با مثلاً استادامون صحبت می‌کنه کاملا فرق داره

نه آخه ببین بعضیا تن صداشون نازکه این فرق داره من خودم تو خونه یکم ملایم صحبت میکنم بیرونم همینطورم ...

اها گفتم که می خواد جلب توجه کنه🤣 حالا صدا مازک وکلفتش چه فرقی داره