2777
2789

مادر یکی از بچه ها ،پیام داده ب معاون ، که چرا دبیر خانم فلانی ( یعنی من ) ،مشق زیاد میگه 

واقعا این خانوم دیپلم داره اصلا ؟!؟؟؟ 

حالا من ارشد دارم ، همیشه هم شاگرد اول بودم ، بچه ها هم فوق العاده راضی از تدریسم .. 

بعد اینقدر ادبیاتش زشت بود تو پیام که معاون نشونم داد، و منم توضیح دادم به عنوان که طبق کتاب باید همین مقدار بنویسن

حالا سوالم اینه که بنظرتون نباید به معاون طلبکارانه تر جواب میدادم؟؟ 

من عادی و ریلکس گفتم که حدش همینه و....

بدم اومد که اون مادره اینقدر بیشعور بوده که گفته اصلا این خانوم دیپلم داره!!؟!😐😐😐😐😐😐

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی گویا این خانوم خودش مشق بچشو مینویسه که اینقدر شاکی شده وگرنه وظیفه ی دانش آموز و تنها کارش رسیدگی به تکالیفشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
زیاد مشق گفتن خوب نیست مخصوصا ابتدایی خسته میشناون خانم درست بیان نکردن

عزیزم اینا متوسطه اول هستن 

بعدشم طبق کتاب کارشون من گفتم 

ولی خیلی بی تربیت بود 

دلم میخواست جوابش رو بدم عین خودش 

ولی آخه حضوری نبود جلو روم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

پایه چندم ؟ چطوری متوجه شدین بچه ها فوق العاده راضی ان؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اگه معلم دبستانی مشق کمتر بگو

واقعا بچه ها  اذیت میکنن سر نوشتنش.

اون مادر هم طرز صحبت بلد نیست. ولش کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔