2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم 18 سالگی  منو به دنیا آورده من 36 ازدواج کردم و هنوز بچه هم ندارم

زن عموم 45 سالگی ازدواج کردو  یکسال بعد دخترش رو به دنیا آورد الان از همون دختر نوه داره

سن و سال عدده زندگی هر طور دلش میخواد پیش میره 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

از این فکر های من نمی کنید .کوچولوتون دختره یا پسر

پسر

من خودم خواستم تواین سن بیارم

الانم 39 هستم فکر سومیم، دختر ندارم ،اما پشیمون میشم باز میره تومخم که بیارم

مهمه آینده بجه هاس که تنها نموونن تواین دنیایی بی درو پیکر

وگرنه مادر وپدر دیر یازود،میرن

سن بچه اوردن شما رو میخونم یه جوری میشم من بیست سالمه یه پسر سه ساله دارم الانم باردارم یعتی اشتباه ...

گذشته رو رها کن اصلا بهش فکر نکن .

من دختر اولیم ۱۸ سالگی آوردم ، دختر دومیم ۲۶ سالگی ،دختر سومی ۳۰ سالگی .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
گذشته رو رها کن اصلا بهش فکر نکن .من دختر اولیم ۱۸ سالگی آوردم ، دختر دومیم ۲۶ سالگی ،دختر سومی ۳۰ س ...

خب فاصله دادی بین اولی و دومی 

من اولی ۱۷ اوردم الان تازه بیست سالمه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

سن بچه اوردن شما رو میخونم یه جوری میشم من بیست سالمه یه پسر سه ساله دارم الانم باردارم یعتی اشتباه ...

نه خیلی عالیه شرایط شما اینجوری بوده زودتر رفتی سر زندگی‌ زودترم بچه آوردی اشکالش چیه؟

عزیزم چه خوب وزن کم کردیدآفرین !کاهش وزن تون تو چند وقت بوده ؟

8 ماهه 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نه خیلی عالیه شرایط شما اینجوری بوده زودتر رفتی سر زندگی‌ زودترم بچه آوردی اشکالش چیه؟

بیا تاپیک اخرم توروخدا نوشتم که چیشد امروز

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

پسرمن خودم خواستم تواین سن بیارمالانم 39 هستم فکر سومیم، دختر ندارم ،اما پشیمون میشم باز میره تومخم ...

پدر و مادر جوان طبق قاعده بیش تر با بچه ها هستن .درسته واقعا من تگه عقل داشتم تا ۳۲ ۳ تا بچه می آوردم حواسم نبود زمان گذشت الان یه پسر دارم با دختر با تفاوت ۷ سال ولی خوب می گم پسرم خودش زندگی شو می کرد دخترم گناه داره تو سن بالا به دنیا اومد