2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست

عزیز جان شما هنوز در اوج جوانی هستی، میدونستی زنان بهشتی حدود سن ۳۵ سال هستن؟

تازه رسیدی به سن اونا یعنی اوج فهم و شعور

پس قدر خودت رو بدون.

برای بچه هم من خودم رابطه ای که با خواهر و برادرام دارم خیلی بیشتر از مامانم هست، برای مشورت با مامانم صحبت میکنم که پخته و فهمیده هستن اما تفاوت سنی به خواهر و برادرش ملاک هست، تا ۱۰ سال هم رو خوب درک میکنن

اسی اینقدر بشین فکر ها منفی بکن آخر میبنی بچه شده ۱۰ ساله هیچ لذتی نبردی از بزرگ شدنش،، چون همش فکر مرگ کردی 

برو خودت درمان کن عزیزم 

الان به این فکر نمی‌کنید بچه ی مادر شاد و پرانرژی میخواد ،،ولی به این فکر می‌کنید اگه بمیرم چی اگه بچه ام بی مادر بشه چی 

البته دور از جونتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گم اگه ۸۰ عمر کنم بچه ام ۴۴ ساله است بی خواهر یه برادر داره .تو دنیا بی کس و کاره

عزیزم اگه واقعا شرایطش و رو داری بیار من الان ۴۱سالم دلم میخواد دومی رو بیارم تا الان شرایطش نبود الآنم همسرم نمی‌خواد ولی خودم دلم میخواد به خاطر دخترم یکی دیگه بیارم 

خب 44سال دیگه یه بشر خیلی کامله هرکس شرایطش جوریه دیگه سن ازدواجا بالا رفته شرایط مالی بد شده زنو‌مر ...

بچه ام یه هفته به دنیا اومده ۴۴ یه ادم کامله ولی خودم فکر می کنم ۴۴ سالگی مادر نداشته باشم عذاب می کشم 

من دوتا دارم و اگه خدا بهم میداد قطعا دوتای دیگه میاوردم

اونقدری سرم با خواهر و برادرام گرمه که حسرت میخورم بچه هام آینده خیلی گزینه برای رفت و امد ندارن..

البته همیشه باید خداروشکر کرد، الحمدلله که این دوتا دسته گل رو بهم امانت داد

من 40سالمه تازه میخوام اقدام کنم چون 36 ازدواج کردم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

از لحاظ سنی نه بابا چرا بی مادر بشه دور از جون .فامیل ما ۴۵ سالش بود ناخواسته باردار شد دنیاش آورد الان ۱۸ سالشه باهم میرن خرید .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

سن بچه اوردن شما رو میخونم یه جوری میشم 

من بیست سالمه یه پسر سه ساله دارم 

الانم باردارم 

یعتی اشتباه بوده ؟؟

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ام یه هفته به دنیا اومده ۴۴ یه ادم کامله ولی خودم فکر می کنم ۴۴ سالگی مادر نداشته باشم عذاب می ک ...

دومیه؟ خب تو تویی اون یکی حتما قرار نیست مثل تو باشه اونم‌بچه های الان فقط رو‌مادیات و رفاه خلاصه شده زندگیشون

عزیزم اگه واقعا شرایطش و رو داری بیار من الان ۴۱سالم دلم میخواد دومی رو بیارم تا الان شرایطش نبود ال ...

زوتر اقدام کن تادیرنشده،بچه تنها میموونه

الان توبچگی دردسر دارن ولی بزرگ بشن دیگه تنها نیستن

اختلاف چهار  سال واسه بچه اوردن اشتباهه ؟؟

یکی بگه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋