2777
2789

اونی که سرش توی زندگیمونه همیشه،

اونی که بابت بدن و پوست و رنگ موهامون نظر می‌ده،

اونی که بابت دیر و زود راه افتادن بچه‌مون نظر می‌ده،

اونی که می‌گه وای چه‌طوری با این آدم داری زندگی می‌کنی،

اونی که مثل بختک می‌خواد رتبه‌ی کنکورمون رو بدونه و سریع کامنت بده،

ما به هیچ کدوم از اینا بی‌احترامی نمی‌کنیم.

بلکه با سکوت و لبخند و گاهی (اگررررر ارزش داشت)  منطقی حدودشون رو بهشون یادآوری می‌کنیم. ولی مقابل به مثل نمی‌کنیم.

چرا؟

نه به خاطر این‌که اون‌ها لایق احترامن!

نه!

و نه به خاطر این‌که بلد نیستیم سرتاپاشون رو ... 💩.

بلکه به خاطر‌ خودمون! چون شان و شخصیت ما اون‌قدر بالا هست و اون‌قدر از نظر هوش اجتماعی قوی هستیم که به خاطر عده‌ای آدم خنگ، خودمون رو در حد اون ها پایین نیاریم.

بعله 😌

سکوت خیلی وقتا بهترین و پرقدرت‌ترین جوابه 💪

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

تاپیک اخرم😅

👌👌

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا درسته،من اینو تازگیا فهمیدم رفتار آدما ناشی از درونشونه.کسی که پرخاشگره،توهین میکنه،بی احترامی میکنه،تحقیر میکنه تو زندگیش کم داشته.من فکر میکردم هروقت رفتار نادرستی از دیگران ببینم مشکل از منه اما دیدم نه مشکل از اوناست که درست رفتار نمیکنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

به به دمت گرم ی خانم با پشتکار قوی هستی افتخار کردم بهت👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼امضاتونو خوندم

ممنونم از لطف و محبتی که داری عزیزدلم ❤️ قطعن کامنت قشنگت از قلب مهربون و پر نوره‌ت سرچشمه می گیره 😍😍 موفق باشی عزیزم 🌹

بله کاملا درسته،من اینو تازگیا فهمیدم رفتار آدما ناشی از درونشونه.کسی که پرخاشگره،توهین میکنه،بی احت ...

دقیقن همین‌طوره عزیزم

[QUOTE=400143811]ممنونم از لطف و محبتی که داری عزیزدلم ❤️ قطعن کامنت قشنگت از قلب مهربون و پر نوره‌ت سرچشمه می گیره  ...[/QUOT

فداااات بشم عزیزم مرسییی مهربونم امیدوارم همیشه همینطور راهای موفقیت رو ادامه بدی 😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
[QUOTE=400143811]ممنونم از لطف و محبتی که داری عزیزدلم ❤️ قطعن کامنت قشنگت از قلب مهربون و پر نوره‌ت ...

مرسی قشنگم 😍😍❤️❤️❤️