2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خاکسپاری پدرم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وطیفش بودکه بیاد ولی دنیا اینجوری نمیمونه منم مادرم برادرش جوون فوت شد عمه ام نه تنها مراسم نیومد بلکه خونه هم نیومدبه مامانم تسلیت بگه بهانه کرد مریص بودم و فلان درحالی که ۵ تاعروس و ۲ تا. دخترداشت  میتونست اونارو بفرسته گذشت ۷ سال بعدشوهرش فوت شد ومامانم نرفت و ۳ سال بعدش پسرش فوت کرد بازم نرفت شماهم اینکارو میکنی خدا هم پدرت رو رحمت کنه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

چه قدر توقع زیادی داری قرار نیست همه دوست داشته باشند قرار نیست همه همدرد کنند  نیومد مراسم بابات رفت جهنم ؟عجب آدمهایی هستید 

والا مادر بزرگ عروسمون فوت کرد من سوم و چهلم رفتم 

الان مادرشوهر من فوت کرده خود داداشم ی زنگ نزد  الان باید شوهر من الم شنگه بپا کنه یعنی اینقدر بیکارید؟؟؟میشینید براین چیزا فکر میکنید 

نیومد تو هم نرو ب جهنم که 

پدرت برا تو عزیزه نه برا خواهر شوهرت 

شما دلت خنک شد بالاخرهاما دل من هنوز میسوزه

عزیزم نیومد که شعور خودشا نشون داده نباید اعتراض میکردی به همسرت بایر سر بزنگاه به همسرت میگفتی فلان مراسم نمیام میگفت چرا میگفتی چون مراسم پدرم رو نیومد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چقدرکامنتت به دلم. نشست

مرگ شتریه که در خونه همه میخوابه 

امروز دم خونه شما

فردا دم خونه بقیه و یروزم دم خونه خواهر شوهرت

اگه الان نشه 4 سال دیگه ده سال دیگه اتفاق می افته

مطمعنن تو یادت نمیره...........

وطیفش بودکه بیاد ولی دنیا اینجوری نمیمونه منم مادرم برادرش جوون فوت شد عمه ام نه تنها مراسم نیومد بل ...

عمه ت به مادرت گلایه نکرد که چرا خاکسپاری پسر وشوهرم نیومدی؟؟ 

شما مراسمشون رفتید؟ 

حق داری خواهری وظیفش بود که بیادشما خودتو اذیت نکن انگاری یه پشه نتونسته بیاد درحد یه پشه بهش نگاکن درهمون حد بی ارزش

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

شما دلت خنک شد بالاخرهاما دل من هنوز میسوزه

عزیزم اشکال نداره این موضوع که دلت بسوزه یه چیز طبیعیه

حرف مفت بقیه ام بنداز اونور که چقدر کینه ای هستی.

بگو اره کینه ایم

ببخشید اسی

بگو بادمجون که زیر خاک نکردیم

پدرم بوده.کم کسی هم نبوده.

چه قدر توقع زیادی داری قرار نیست همه دوست داشته باشند قرار نیست همه همدرد کنند نیومد مراسم بابات رف ...

عزیزم همه فرهنگا که عین هم نیست شاید تو خانواده شما  این مسائل عادی باشه.

یعنی مادر شوهرت فوت کرد داداشت حالا مراسم نیومد یه زنگ هم نزد.