2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خاکسپاری پدرم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 112 پست
چه ررربطی به شرع و عرف داره؟معنی خانواده چیه پس؟اتفاقا خدا یجوری جواب اونایی که دل سوزوندن رو میده ک ...

شما خیلی بی منطقی توقعتو از ادما ب صفر برسون اونوقت معنی ارامشو متوجه مبشی ایشونم فقط خودشو عذاب میده خواهرشوهرش گناه نکرده ک بخواد تاوان بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خیلی بی منطقی توقعتو از ادما ب صفر برسون اونوقت معنی ارامشو متوجه مبشی ایشونم فقط خودشو عذاب مید ...

دیگه یسری چیزا بیشعوری و نفهمیه ربطی به توقع نداره،حالا احترام به برادرش میذاشت،مردن برا همه هست خودشم باشه همین رفتار باهاش بشه قطعا ناراحت میشه اتفاقا شما بی منطق و عجیبی که همچین رفتاری برات طبیعیه!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

آدم ک نکشته چقدر حرص دارید از مردم

چه ربطی به آدم کشتن داشت!چقدر چیزای چرتو بهم ربط میدین! وقتی تو جامعه داری زندگی میکنی نمیتونی هر رفتاری داشته باشی و اینجوری خودتو توجیه کنی،اگه بیماری اگه مشکل روانی داری باید خودتو درمان کنی عزیزم مردم که مسئول بیشعوریه بقیه نیستن،رفتارش رو زندگی بقیه میبینی که اثر گذاشته بحث حرص نیستش که،بحث شعوره 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یکی از اقوام نزدیک من فوت کرد، هیچ کدوم از خواهرشوهرا و برادر شوهرام نیومدن هیچ ، حتی یه تسلیت خالی هم نگفتن،گله ای نکردم، گذشت تا دوسال بعد یکی از اقوام نزدیک خواهر شوهرم فوت کرد، با شوهرم رفتیم در خونه اش برای آوردن مادرشوهرم، حتی برنگشتم نگاش کنم، نه مراسمش رفتم نه تسلیت گفتم، نمیدونی چه قیامتی به پا کردن ، چقدر سوختن، هر کی هم حرفی زد قشنگ اون موقع شستمشون پهنشون کردم

هیچ کدوم نیومدهیچی

بنظرم خیلی داااری بهش فکر میکنی و بیشتر باعث آزار و ناراحتی خودت میشی... ولش کن بگذر بیخیال بشو... ارتباطتو قطع کن اما اینقد فکر کردن و آزار دادن خودت راهش نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

معرفت حکم میکرد بیاد حالا که نیومده بهش فکر نکن 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍