2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خاکسپاری پدرم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 112 پست
بعضیا نمی تونن مراسم غمو تحمل کنن الان یکی از اقوامون ضعف شدید اعصاب داشت مادرس تو بیمارستان میخاست ...

دیگه واقعا یه تسلیت که میتونست بگه خودتو به اون راه نزن به نظرماز اون عجیب تر تویی

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله اینه که پدر اون پدر شوهرم محسوب میشهولی خوب کردیدستت درد نکنهنیومد ازت بپرسه که چرا نیومدیچرا ...

نه مگه میتونست اینکارو کنه؟؟؟؟ قطعا تو ۴ماه فراموش نکرده که خودشم نیومده. با چه رویی میخواست گلایه کنه؟؟؟ روز هفتمش مادرشوهرم زنگ زد به همسرم که ما داریم میریم مراسمشون، بیاید از اینجا باهم بریم. همسرم گفته بود ما نمیایم، مگه اونا برای مراسمات پدر فلانی اومدن که حالا ما بریم؟؟؟ یه خاکسپاری اومدن، ماهم رفتیم

دیگه دهن همشون بسته شد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پدر زن داداش منم فوت کرد فقط یکی از مراسماش رو تونستم برم، برا تشیع جنازه که اصلا بما خبر ندادن بریم،راه شون هم دوره یک ساعت و نیم راهه مراسم چهلمش هم وسط هفته س که شوهر من سرکاره نصف اون تایم رو، نمیدونم اگه من نرم ینی زن داداش منم ناراحت میشه؟ واقعا شرایطش رو نداشتم و فقط یه مراسم رو تونستم برم😶🤔

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من اصلا دیگه باهاش حرف نزدمچرا گله کنم وقتی میدونم از قصد کرده

اگه فقط تو خودت نمیریختی و باهاش صحبت میکردی خیلی بهتر بود . لااقل خالی شده بودی و الان اینجور با خودت درگیر نبودی 

بهتر از اینم بود که سرکوفت کار غلط اونو فقط به همسرت بزنی و زندگی رو تلخ کنی برای خودتون

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بعضیا نمی تونن مراسم غمو تحمل کنن الان یکی از اقوامون ضعف شدید اعصاب داشت مادرس تو بیمارستان میخاست ...

یه زنگی میزد حالا نمیمرد از ضعف اعصاب که،والا شما عجیبی که نطرت اینه آدمارو تو ناراحتی و غمشون بحال خودشون رها کنیم پس کی باید بدرد هم بخوریم ...بعدم مردن واسه همه هست

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

هیچ کدوم نیومدهیچی

احتمالا ایشون گاو تشریف دارند .

و با اینکارشون فکرکنم به عنوان گاو کینه ای نامحترم  درکل فامیل شناخته شده هستن .

پس رفتارت عادی باشه و زندگی خودتو بکن و کاری به بقیه نداشته باش 🙈🙉🙊

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

من باشم ابدا خودمو نازاحت نمیکنم نیومد که نیومد اما واسه خودشم همونقدر مایه میذارم کار اون افتادنی منم نمیرم  حتی نمیگم به تلافی نیومدم نمیرم میگم نمیتونم بیام هییییچ کاریش و نمیرم اما فرد مهمی نیس که ناراحت باشم حالا میگمد چه گلی به سرت میزد  مهم نباشه واست حدش همین قدره

منم حالت رادرک می کنم  ولی عزیزم سیاست داشته باش اصلا به شوهرت هم نباید گلایه می کردی میره میگه  ومطمئن  باش از ناراحتید خوشحال میشه باید بی تفاوت  رفتار کنی یعنی اصلا برات مهم نیست برای فوت عزیزاش جبران کن مرگ ومیر برا همه هست چیزی ک عوض داره گلایه نداره اگه شعور داشت حتی اگه کدورتی بود توغم شما تلافی نمی کرد آن هم مرگ پدر که ادم داغون میشه بدون هیچ شکایتی حذفش کن