2777
2789

داشتیم صبحانه میخوردیم گوشیم پیام اومد داشتم میخوندم اتفاقا خواهر شوهرم بود ما از قبل دوستیم باهم ،بعد جوابشو میدادم یه دفعه شوهرم با صدای یه ذره بلند این جوری کرد کیه این وقت صبح گفتم خواهرت انگار باور نکرد دستشو دراز کرد یعنی بده من گوشیتو منم گفتم چرا خوب میگم خواهرته با عصبانیت نگام کرد یعنی بده منم دادم یه ربع چرخید و چندتا گیر داد و بعد رفت حالا خودش نمیزاره سایه مم از بغل گوشیش رد بشه کار درست چیه این جور وقتها باید گوشیو بدی یا نه؟ اولین بارم نیست خیلی وقتها یه دفعه میگیره ازم گاهی میبره با خودش سر کار بعد برگشتنی میده بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرموقع بخوام گوشیشو برمیدارم اونم همینطور

مشکلی نداره از نظرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نمیدونم حرف درستی میزنم یا نه، ولی فک کنم بیشتر مردایی که خودشون چتای مخفی توی گوشی دارن هی شک میکنن به زن. که مثلاً همونطوری که من به بقیه پیام میدم، نکنه یکیم هست که به این پیام داده... سری بعد که گوشیو خواست بنظرم نده. بگو گوشیتو بده تا منم بدم‌. البته نمیدونم شاید راهکار درستی نباشه. 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»