2777
2789
عنوان

آیا باهاش ازدواج کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چونکه به شدت دوسم داره رابطه هم خیلی طولانی و جدی بوده.و هیچ جوره حاضر نیس ولم کنه

عزیزم تو باید برای زندگیت تصمیم بگیری من نمیدونم چند سالته ولی با این صحبتا احساس میکنم ۱۷ یا ۱۸ ساله باشی

از یه سنی به بعد آدما محافظه کار میشن ریسک نمیکنن ازدواج با این آدم ربسک زندگی خیلی سخته خیلی پیچیده میشه گاهی وقتی ایشون از الان این رفتارا رو داره چ تضمینی داره بدا بدتر نشه شاید خیلی از رفتارای بدشو هنوز بروز نداده با فکر جلو برو احساس و بزار کنار که به خودت میای میبینی زندگیتو باختی هیچکسم جز خودت نمیتونه کمکت کنه تا تصمیم درست بگیری 

خواهرانه گفتم این حرفا رو امیدوارم موفق باشی 

ای کاش این عیب هارو قبل از اینک رابطتون طولانی بشه، میدیدی و تمومش میکردی

الان ک نمیتونی تموم کنی چون ضربه روحی بزرگی ب هردوتون وارد میشه

باهاش حرف بزن نرم نرم متوجهش کن

هر وقت هم عصبانی شد تو سکوت کن، بعدش ک اروم شد خودتو خالی کن

چون عشق منم وقتایی ک عصبانی میشه خیلی بددهن میشه...تجربه دارم😉😅

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
عزیزم تو باید برای زندگیت تصمیم بگیری من نمیدونم چند سالته ولی با این صحبتا احساس میکنم ۱۷ یا ۱۸ سال ...

مرسی از راهنماییت.ولی فقط خودم نیستم وقتی فک میکنم ولش کنم عذاب وجدان میگیرم دلش میشکنه میدونم داغون میشه

ای کاش این عیب هارو قبل از اینک رابطتون طولانی بشه، میدیدی و تمومش میکردی الان ک نمیتونی تموم کنی چ ...

اره دیر فهمیدم عیباشو.چون وقتی شروع کردیم خیلی کوچیک بودم

چند سالته ، عجله نکن اگر مامانت خوشش نمی اد مادرها حس درونزاشون معمولا اشتباه نمی کنه 

۲۰.تقصیر همین مامانمه که انقد رابطه طول کشید.مامانم بد بود اون درعوض بهم خوبی میکرد به همین خاطر احساس میکردم فرشته نجاتمه و کم کم دیدم چندین سال گذشته و چقد رابطه عمیق شده