2777
2789
عنوان

آیا باهاش ازدواج کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست

عزیزم ما تو زندگیای خودمون که چند ساله با شوهرامونیم موندیم شمارو که اصلا نمیتونیم راهنمایی بدیم 

من یکی اگه بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسی که درد دلت رو به روت بیاره دوستت نداره صد درصد 

کسی که فحشت بده اخلاق خوبی نداره 

وکسی که این دو عیب رو داره مهربون نیست 

پس اینکه میگی دوست داره و اخلاقش خوبه و مهربونه اشتباست

جواب این سوالت را فقط خودت می تونی پیدا کنی اطلاعاتی که به ما دادی خیلی ناکافی . فقط بدون اخلاق های بد طرف بعد ازدواج چند برابر می شه - ازدواج هم با رابطه  دوست دختر دوست پسری خیلی فرق داره -  حالا مگه ازت خواستگاری کرده ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من متوجه نمیشم وقتی از اول مشکلات طرف و متوجه میشید چرا باز تن به ازدواج میدید که شاید درست بشه شاید ...

چونکه به شدت دوسم داره رابطه هم خیلی طولانی و جدی بوده.و هیچ جوره حاضر نیس ولم کنه