2777
2789

من یه عزیزی رو از دست دادم و یک هفته هم خونشون بودم برای کمک و پذیرایی از میهمان و اینا وقتی برگشتم خونه دو روز بعدش برامون میهمان اومد، انقدر حال جسمی و روحیم داغون بود که چند ساعت قبل رسیدنشون رفتیم میوه و اینا خریدیم.

تو این یک هفته‌ای که خونمون بودن نه دست به سیاه سفید زدن نه یه دقیقه نشستن کنارم ببینن من چه حالیم.

کلا با بچش تو اتاق بود (بچه نوزاد داشت). منم توقع نداشتم با بچه کوچیک بیاد کمک من ولی توقع هم نداشتم فقط موقع غذا و تفریح و بیرون رفتن ببینمش.

حالا خونه خودشون که میریم اون چند ساعتی که هستیم خیلی خوش برخوردن و پذیرایی عالی، ولی این از دلم درنمیاد که عزادار بودم اومدن خونم و همش تو اتاق بودن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش زشت بود 

با بچش میتونست تو پذیرایی هم بشینه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان برا چی اومده؟ آدم میره پیش عزادار که حالش یه کم بهتر بشه نه که یه دردم به دردش اضافه کنه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شاید منظوری نداره میخاد صدای بچه اذیتت نکنه ، بعدم چرا یه هفته بمونن تسلیت گفتن نهایت ۱ـ۲ساعت میمونن میرن ، مثل عصرنشینی یا شب نشینی اونم برای اینکه خانواده متوفی تنها نباشن فکر و خیال نکنن طرف ما ک اینجوریه