2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 73935 بازدید | 1744 پست
ببین استارتر به پیشنهادم فکر کن این مورد انقد دختر عاقل و دلسوزیه انقد پرتلاشه با سیاسته زندگی تو جم ...

کاش استارتر قبول کنه و با این دختر خوبی که شما میگید آشنا بشه ( حتی اگه تو ۲ شهر متفاوت باشید )

استارتر به حرف این خانم گوش کن 

بخدا دختر خوب دیگه پیدا نمیشه 

زن اگه اهل زندگی باشه با همین حقوق ۲۷ تومنی زندگی استارتو جمع میکنه  خداشاهده

استارتر توروخدا حرف این خانمو قبول کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حتما باید درس خوند ایشون علاقه نداشتن یا هرچی الان دارن کار میکنن ولی پدرمادر حق ندارن توقع داش ...

بله باید درس خوند یا یه کار هنری کرد یا یه کار فنی یا یه چیزی که وقتش تلف نشه و برای آینده اش فکر کنه. بچه درس هم نخونه؟کار فنی هم نکنه؟کار هنری نکنه؟یا هر استعدادی که داری نکنه و بشینه گیم بازی کنه، منظور وقتش رو تلف کنه، بعد از پدر مادرش توقع خونه و ماشین داشته باشه؟!

همین جا یه کاربر گفت پدر و مادرم برای برادرم آیفون خریدن،ماشین خریدن،مغازه زدن ولی همشون رو به فنا داد. تا برای هدفت سختی نکشی، احتمال نود و نه درصد به راحتی به فناشون میدی.

من گفتم یه دختری میشناسم پدرش معتاده، نه تنها حمایت نکرد بلکه اسباب زحمت بچه هاش هم بود ولی دخترش با تمام توانش تو شرایط بسیار نامناسب محیط خونه درس خوند و دندونپزشک شد.

تربیت چی؟ این کارو بکن اون کارو نکن این کار زشته اون کار درسته اینجوری غذا بخور اینجوری حرف بزن مدرس ...

نخیر تربیت اینا نیست. تربیت اینه که بچه بفهمه برای انسان چیزی جز تلاش نیست و نتیجه ی تلاشش رو به زودی خواهد دید. وقتت رو تلف نکن. برو کار میکن مگو چیست کار، که سرمایه ی زندگانیست کار.

دختری رو میشناسم پدرش معتاد بود، با تمام توان درس خوندو دندونپزشک شد.

پسری میشناسم که هیچ حمایتی نداشت و اونقدر کار کرد تا یه وانت خرید و کار کرد و الان صاحب بزرگترین شرکت صنایع غذاییه.

استاددانشگاهمون می گفت وقتی دانشجو بودم همزمان با تحصیل کار میکردم و بعد نقشه ی هواپیمایی تبریز رو بهش سپردن و کار کرد.

پسری میشناسم با اسنپ کار میکرد و خودش سرمایه ی اندکی جمع کرد و بعد یه انتشاراتی زد و چقدر وضعش خوب شد. 

همسر من موقع ازدواج نه خونه داشت، نه ماشین، نه کار،نه سربازی رفته بود ولی تو بهترین دانشگاه دولتی درس خونده بود که بعد مدیرعامل شرکت مهم دولتی شد. الان خداروشکر همه چی داریم‌.

تربیت رو دیدین؟کسی منت نمیذاره، فقط میگم پدر و مادر زحمت کشیدن. خود انسان هم باید تلاش کنه.سوالم این ...

درسم خونده وظیفه ی پدر و مادرش بوده شرایط رو براش مهیا کنن تا پیشرفت کنه ، تموم شد دوران بردگی پدر و مادر رو کردن احترام جای خودش ولی سواستفاده از جوون های الان که خودشون تو مخمصه گیر کردن فقط بدجنسیه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

درسم خونده وظیفه ی پدر و مادرش بوده شرایط رو براش مهیا کنن تا پیشرفت کنه ، تموم شد دوران بردگی پدر و ...

هیچ کس برده ی هیچ کس نیست. نه پدر و مادر، برده ی بچه هاشونند و نه بچه، برده ی پدر مادرشون.

دختری رو میشناسم پدرش معتاد بود، با تمام توان درس خوندو دندونپزشک شد.

پسری میشناسم که هیچ حمایتی نداشت و اونقدر کار کرد تا یه وانت خرید و کار کرد و الان صاحب بزرگترین شرکت صنایع غذاییه.

استاددانشگاهمون می گفت وقتی دانشجو بودم همزمان با تحصیل کار میکردم و بعد نقشه ی هواپیمایی تبریز رو بهش سپردن و کار کرد.

پسری میشناسم با اسنپ کار میکرد و خودش سرمایه ی اندکی جمع کرد و بعد یه انتشاراتی زد و چقدر وضعش خوب شد. 

همسر من موقع ازدواج نه خونه داشت، نه ماشین، نه کار،نه سربازی رفته بود ولی تو بهترین دانشگاه دولتی درس خونده بود که بعد مدیرعامل شرکت مهم دولتی شد. الان خداروشکر همه چی داریم‌.

کم تر چرت و پرت های اینستاگرام و قرقره کنین و سعی کنین قدرشناس باشین.

چی میگی تو برو قدرشناس باش کسی جلوتو نگرفته ، وقتی یه عده تون هیچ درکی از شرایط و درست و غلط بودن هیچ چیز ندارین افکار سمی و عقب موندتون رو واسه دیگران نشخوار نکنین

تربیت چی؟ این کارو بکن اون کارو نکن این کار زشته اون کار درسته اینجوری غذا بخور اینجوری حرف بزن مدرس ...

شما لایق مادر شدنی ایول احسنت 👏👏👏👏👏👏

کاربر اقام 

هیچ کس برده ی هیچ کس نیست. نه پدر و مادر، برده ی بچه هاشونند و نه بچه، برده ی پدر مادرشون.دختری رو م ...

بازم این وسط پدر و مادر بیشتر وظیفه دارن  هوای بچه رو داشته باشن چون به دنیاش آوردن