2777
2789

نمیکنم.منو که با خوایت خودم نیاورد به این زندگی با این پدر مادر

پدر مادر من از وارایی که مجردی باهام کردن اگه بگذرم هنوووزم  همش میخوان تو زندگیم دعوا بندازن و از من بکنن بدن به برادرام

من اصلا اهمیت بهشون نمیدم ولی کاری نمیکنمم که دشمنیشون بیشتر بشه

مثلا میگن به شوهرت بگو بره برای برادرت فلان کارو کنه میگم باشه حتما بعد نمیگم بازم میگن بازم میگن ولی من اهمیت نمیدم الان میدونن که من از قصد میکنم ولی چون با مخالفت خوی دشمنیشون رو بیدار نمیکنم باهام کاری ندارن وگرنه زندگیمو نابود میکردن

فوق العاده سمی ان فوق العاده

دلشون میخواد خودمو پیش مرگ زنداداشام کنم

من بمیرمم دور از جونم به اونا نمیگه بهم زنگ بزنن

ولی هر کسی از خانواده زنداداشام کوچیک ترین چیزی بشه میگن زنگ بزن بهشون خالشون رو بپرس منم میگم باشه حتما ولی نمیزنم

خیلی سخته واقعا کمرشکنن اینجور خانواده

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

بعضی زنا رو میبینم تو این سایت خانوادشون اینجورین به حرف خانوادشون گوش میدن زندگیشونو نابود کردن

اینام همینن اگه عقل نداشتم و به حرفشون گوش میدادم الان از اینی که هستم خیلی بدبخت تر یود

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من مستقیم با شوهرم طرف معامله شده بود بهش یاد میداد منو محل نده خودشون دوتایی نقشه میکشیدن

مثلا شوهر سابقم خراب بود مامانم دوبار واسش زن معرفی کرد بعدم میگفت منک چیزی نگفتم 

اگه بدونی مامانم ازوقتی ازدواج کردم چه کارهاکردتازندگیموخراب کنه دیدنمیشه امسال کلی تهمت زشت به شوهرم زد که خدادستشو رو کردهمه اون حرفارو مادرم ازخودش دراورده تا من طبق میلش ازشوهرم جداشم بازبه خواسته اش نرسیدالان رفته همه جاآبروی شوهرموبرده اونم به دروغ کلی تهمت زشت پشت شوهرم زدآبروبراش نذاشته طفلک شوهرم تواین مدت لام تاکام حرفی نزده حتی یه بارم سراغش نرفت چرااین کارومیکنی میگه خداخودش هست الانم حسابی داغونم جدیدابرادرمم روی کاراومده اونم شروع به تهمت زدن کردن اخه کدوم ادمی بادومادش ودخترش این کارومیکنه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
😵😵😵

بچم ۸ماهه بود از خشگلی دخترعمه ام هی جلوش تعریف کرد خودمم قشنگم 

شوهرم خراب بود 

گفتم ب شوهرم از فلانی نگو 

گفت بتوچه تو برو بچتو جمع کن شوهرمم بعدش با پررویی می‌خندید میگفت عکسهاش ک فایده نداره باید خود دختره رو ببینم تا بگم خشگله یا ن 

یبارم ب خواهر خودم گفت تو ب شوهر این میای تیپی و قرتی هستین خواهرم متاهل ی بچه داشت کیف کرد بعد فوت بابام علنی با شوهرم ریخت رو هم 

جدا شدم الان ۸ساله با خواهرم قطع رابطم 

مشاور رفتم گفت از مادرت فرار کن بیماری روانی داره

ازشون دوری کن . هیچ چیز تو دنیا برا آدم همسر و زندگی خودت نمیشه

الان چندماهه نرفتم ولی من جزخانوادم کسی روندارم دلم برای خواهربرادرم تنگ شده بچم همش اسمشونومیگیره اصلاوضعیتم بدداغون شده 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
این دیگ چی بود

منم سر پل صراط همینو از خدا میپرسم گناه من چی بود 

دیگ تازگی ب مامانم گفتم کاش پرورشگاهی بودم اونوقت الان ی زندگی عادی معمولی لااقل داشتم ولی مامانم مریضه ب مشاور فقط دوسه تا از کاراشو گفتم گفت فرار کن برو تنهایی زندگی کن 

گفت پیشش بمونی کارت ب خودکشی میرسه💔

الان چندماهه نرفتم ولی من جزخانوادم کسی روندارم دلم برای خواهربرادرم تنگ شده بچم همش اسمشونومیگیره ا ...

دوری منظورم قهر نیست یعنی دوری و دوستی باش . رفت وآمد داشته باش ولی اصلا نذار از زندگیت چیزی بدونن