2777
2789
عنوان

شوهرم که الهی که خدا بزنه به کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 115 پست
مردا باغیرتن من باور نمیکنم نه نه نههههه

دختر عموم هم همچین چتی تو گوشی شوهرش دیده بود حالا اون نگفته بودم بدم میاد ومیترسم ازش 

گفته بود می‌خوایم فلان کنیم ...

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به ۵۰۰ سکه نداره کارشو تائید نمیکنم که گفته سلیطه و فلان اما معمولا آقایون با هم از اینجور حرفای جنسی و شوخی میکنن که مثلا بگن ما قدرت و قوای مردانه داریم مرسومه شما هم کار درستی نکردی صحبت دو تا آقا رو گوش،دادی تا آخر یه کم به حریم خصوصی همدیگه احترام بزاریم 

اره بدی اخلاقم اینهکه هر بلایی خواست آورد سرمو تحمل کردمبدی اخلاق منخوب بودن زیادمه

از دیشب تا حالا دارم به همین حرفا دقیقا فکر می کنم من چه خوب بودم در حقش اما اون.... 

مامان یه آقا پسر گوگولی

دختر عموم هم همچین چتی تو گوشی شوهرش دیده بود حالا اون نگفته بودم بدم میاد ومیترسم ازش گفته بود می‌خ ...

شوهر منم همینارو هم گفت

لطفا بگو. دختر عموت چیکار کرد بعدش

تا منم همون خاک رو بریزم رو سر خودم

چقدر بی غیرت وای خدایا 

تووو زندگی روزمره هم همینقدر بی غیرته؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

وای اول فکر گردم بدون اجازه ات عسل خریده تا اخر‌ که خوندم دیدم حق داری واقعا عقل نداره کی میره از ناموسش مسائل خصوصیش این طور میگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜