2777
2789
عنوان

خدا بدون نماز هم حرفامونو میبینه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 55 پست
بالا نمیاد

برو توی صفحم تاپیکی که نوشتم کلیپ خفن دیدمو ببین 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اینجوری بود ک همه ی دعاها مستجاب بود هیچ مشکلی نداشت کسی.

برای من که همینجوری بوده 

هر چی خواستم بعد از نماز خواستم وخدا دست رد به سینه م نزده جز بعضی موارد که اونم در گذر زمان متوجه شدم به ضررم بوده وخدا بهتر میدونسته 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میگن باید با نماز باشه💔

صحبت کردن بندگان با خدا تو نماز با تو حالت عادی خیلی متفاوته عزیزم میدونی نماز مثله چی میمونه؟! 

اینکه مثلا شما با ماشینت داری میری جایی سره راه پلیس شما رو بگیره بگه گواهینامه تو بده شما گواهینامه گیتار و آشپزی و پزشکی و زبان و صدتا چیزه دیگه هم نشونش ندی بهت میگه افرین ولی حالا گواهینامه رانندگی تو بده 

ینی اونجا فقط گواهینامه رانندگی کارتو راه میندازه و بدردت میخوره اونجا تو هرچقدرم آدم خوبی باشی بازم برای رد شدن به گواهینامه رانندگی نیاز داری 

نماز هم مثل همین گواهینامه رانندگی هست 

تو اگه خدا رو واقعا از ته قلبت دوس داری پس باید تمام حرفایی که گفته رو بی چون و چرا انجام بدی چون عاشقشی و دوسش داری حرفاش باید برات مهم باشه 

تو نماز ما با خدا صحبت میکنیم تو قرآن خدا با ما صحبت میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

آره خدا هر لحظه و هر ثانیه و همیشه ناظر اعمال و گفتار ماست ...حتی چیزی ک تو فکرمون یا قلب مون میگذره خدا ازش باخبره 

اما قطعا کسی که نماز بخونه و به احکام خدا احترام بذاره ، خدا هم بیشتر هواشو داره 

ایه قرآن میگه :اگر شما خدا را یاری کنید {منظور انجام دستورات خداس}،  خدا هم شما را یاری میکند 

مث این میمونه من دوتا دانش آموز دارم 

اولی همیشه تکالیفش رو انجام میده 

اما دومی گاهی انجام میده ، گاهی نه 

وقتی این دوتا دانش اموز باهم حرف بزنن یا درد و دل کنن به حرف هر دوشون گوش میکنم ، اما قطعا توجهم نسبت به اونی که تکالیفش  رو منظم انجام میده بیشتر و بهتره 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

خدا مراقب حرفات هست نماز میگن بخون چون دستور خداوندست برای همینه وقتی خدا از چیزی دستوری میده حتما پ ...

ممنونم عزیز

نمیدونم چرا کششی ب نماز ندارم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

هانیلنام فرشتگان خداوند هست که در هنگام زایمان کمک خانم ها میاد🥲

خودمم میدونم اسم دختر منم هانیل هس 

ولی تلفظ صحیحیش هانی ئل 

ولی نمیدونستم جدیدا فهمیدم الان موندم چجوری صداش بزنم هانیل یا هانی ئل

صحبت کردن بندگان با خدا تو نماز با تو حالت عادی خیلی متفاوته عزیزم میدونی نماز مثله چی میمونه؟! اینک ...

درست میگی

اما اصلا ب نماز کششی ندارم نمیدونم چرا

فقط بلدم بشینم یه گوشه حرف بزنم🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه

آره خدا هر لحظه و هر ثانیه و همیشه ناظر اعمال و گفتار ماست ...حتی چیزی ک تو فکرمون یا قلب مون میگذره ...

ولی من فقط میتونم بشینم یه گوشه حرف بزنم🥲💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ممنونم عزیزنمیدونم چرا کششی ب نماز ندارم

موقع اذان سریع بلندشونمازبخون

مثلا شیطان میگه نه پنج دقیقه بعد یا حالا وقت داری

تو دلت ی بد و بیراه به شیطان درونت بگو همان موقع بلندشو

بعد غذا خیلی مهم هست

زیاد آب نخور، سردی نخور، آب فاتر بخور، بعد هرکی چیزی بهت میده، بدون اون طرف اهل حلال وحرام کردن هستـ هر لقمه ای نخور

اینا واسه من تاثیر داشتن

گوگل بزن آب فاتر چیست

خیلی مپثره

ولی من فقط میتونم بشینم یه گوشه حرف بزنم🥲💔

عزیزم صد درصد حرفاتو خدای مهربون میشنوه 

نمازم اگه تونستی شروع کن 

روزای اول ممکنه سخت باشه اما کم کم جزئی از روال زندگیت میشه و راحت میتونی انجامش بدی

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

موقع اذان سریع بلندشونمازبخونمثلا شیطان میگه نه پنج دقیقه بعد یا حالا وقت داریتو دلت ی بد و بیراه به ...

کلن از بچگیم

عادت داشتم بشینم ی جا

و با خدا صحبت کنم

یه بار هم نماز  نخوندم🖤🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه