2777
2789
عنوان

تطبیق واحد از دولتی به آزاد

53 بازدید | 5 پست

سلام من کارشناسی دولتی دارم دوباره کنکور دادم و آزاد چیزی ک میخواستم قبول شدم میخوام دروس عمومی رو تطبیق بدم اما دانشگاه روزانه قبلیم میگه برای ریز نمرات باید هزینه آزاد سازی بدم کسی هست بدونه چیکار میتونم بکنم ؟ بعضی جاها دیدم بدون هزینه هم انگار ممکنه ولی نمیدونم چطور آموزشم درست جوابمو نمیده🚶🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه 

حواسم نبود که دولتی به آزاد هست

اگه دولتی به دولتی باشه، بدون هزینه میشه 

ولی دولتی به آزاد ، باید هزینه بدی عزیزم 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

قبلنا اینطوری نبود.کی گفته واسه ریز نمرانت هزینه ازادسازی باید بدی.هزینه ازادسازی فقط برای مدرک اصلیه که وزارت علوم صادر می کننه.ندیدم واسه نمرات هم بگن هزینه ازادسازی بده.چقدر کشور داغون شده.همه ارگانها کلاهب ردار شدن.مثل دانشگاه پیام نور بین الملل که اومده کارشناسی ارشد گرفته چهار هزار نفر طی دوسال شهریه دادن حالا که می خوان مدرکشونو بگیرن وزارت علوم می گه.بدون مجوزز دانشجو گرفتی من مدرک نمیدم

قبلنا اینطوری نبود.کی گفته واسه ریز نمرانت هزینه ازادسازی باید بدی.هزینه ازادسازی فقط برای مدرک اصلی ...

منم واقعا قوانینشونو درک نمیکنم واسه چندتا درس عمومی مسخره این همه دنگ و فنگ🚶🏼‍♀️💔