2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 12545 بازدید | 264 پست

من قبلا

غر میزدم

که، بشکنه دستی که نمک نداره

باید میگرفتم میخوابیدم

.... 

اونم ی چیزی جواب میداد و دوتامون قهر

ولی جدیدا با نفسم میجنگم،جواب نمیدم، فقط کار خودم میکنم

سکوت میکنم

ظهر خودش شرمنده میاد ی بغل میکنه، میبوسه.... 

تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂

دارم از خستگی میمیرم شوهرتو درک میکنم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مگه مامانشی

ولش کن بابا وقتی شعور تشکر کردن نداره بیکاری زودتر پا میشی چیزی درست میکنی

بگیر بخاب توام خودش پاشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من از همون اول مسئولیت صبح بیدار کردن همسرم و یا صبحانه دادن به عهده نگرفتم دیگه انجام ندهچون از نظر ...

روزهای اول بگو آخ خ خ خواب موندم عزیزم

کم کم میفهمه تو هم آدمی و بهش لطف کردی و دیگه این لطف نمی کنی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

شب ساعت چند خوابیده کلاس چندمه

کلاس ششم همیشه همین چه زود بخوابه چه دیر صبح ها دیونه ام میکنه تا بیدار بشه یه بار درست بیدار نشده الان هم نمیگه من میرم نمیرم اصلا جوابم نمیده منم به سرویس گفتم نمیاد  از چهارشنبه که اومد یه کم حالش خوب  نبود ولی خب دوروز خونه بود دیروز هم رفت حالا امروز نرفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دلم نمی‌خواد میدونم بهش رو بدم میگه بیا لباسامم بپوش

چه حرفایی میزنی

خوبه آقایون بگن ما نمیریم سرکار چون زن هامون پررو میشن؟

محبت به جا همیشه جوابه

من 26 ساله صبحانه درست کردم هیچیم نشده