2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 12915 بازدید | 271 پست

از این مردا موجودات بیشعور تر ندیدم منم چون بهش میگم بابا صبحا آروم پاشو نزن بچه رو بیدار کن گناه داره قهر کرد ولقمشا نبرد...مال من مثل بچه مدرسه ایا تغذیه باید بزارم وگرنه میگه تو زن نیستی

پس درک میکنی واقعا دیونه کننده هستن

آره خیلی خیلی درکت میکنم 

واقعا اذیت میشم هر صبح 

ولی اجازه نمیدم که نرن اصلا جرات اینو که بگن نمیریم مدرسه رو ندارن 

اگه خدای نکرده خدای نکرده مریض باشن خودم تشخیص بدم واقعا حالشون بده اون روز رو بهشون استراحت میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناهار صبحونه گذاشتم ببره برد غذا رو ریخت داخل جوی آب تو خیابون ظرفاشم پرت کرد تو خونه درم کوبید رفت

داغونم 💔

در خونه مادرش اینا باز بود حتمن دیدن 

حالم خیلی بده 😭😭😭😭😭

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

هممون یه طور درگیریم با بچه هامنم شهر غریبباردارمسئولیت مدرسه دخترم با خودمهگلاب به روت صبحا بیدار م ...

میفهمم چی میگی واقعا سخته تودوران بارداری هم تجربه داشتم باهاش اون موقع میشستم گریه میکردم خدا کمکت کنه عزیزم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هر وقت دیدی شوهرت مثل بچه هادرفتار کردبدون تو قبلش مثل مامانش رفتارش کردی که اون اینطوری جوابتو داده ...

دمت گرم چقد قشنگ گفتی.... اره این اخلاقش و داره که یهو سر ی چیزی سرسنگین میشه و.... منم انگار عادتش دادم تا چیزی ایطور رفتار کنه هی میپرسم چته چرا و.... لوس شده... الان بنظر شما پیام ندم بش دوتا حرف سنگین بزنم؟؟ اومد شب چ رفتاری کنم

میفهمم چی میگی واقعا سخته تودوران بارداری هم تجربه داشتم باهاش اون موقع میشستم گریه میکردم خدا کمکت ...

خدا به هممون صبر و توان بده

مرسی عزیزم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بزرگتر میشن خوب میشن

انشالله عزیزم 

ممنونم 

ولی الان هم بزرگن 

یکی هشتم و یکی چهارم 

همیشه و هر سال همیطور بودن از پیش دبستانی 

ببینم خدا چه بخواد عزیزم انشالله که همه ی بچه ها عاقبت بخیر بشن حداقل زحمات ما هدر نره🥲😘

آره خیلی خیلی درکت میکنم واقعا اذیت میشم هر صبح ولی اجازه نمیدم که نرن اصلا جرات اینو که بگن نمیریم ...

منم اجازه نمیدم تا حالا نشده که بگم نرن ولی امروز خیلی عجیب بود اصلا تکون نمیخورد میگم که از چهارشنبه حالش زیاد خوب نبود گفتم خب پنجشنبه جمعه خونه هست استراحت میکنه دیروز هم رفت ولی یه کسلی داشت هنوز اینکه جوابم نمیده بگه مامات حالم خوب نیست نمیرم منم تکلیفم بدونم ناراحتم میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

لجبازی راهش نیست 

تمام نظرا اینه که فردا اماده نکن،ده دقیقه دیرتر بیدارش کن 

لجبازی هست تو زندگی افراد این سایت که اوضاع اینکه انگار!

از سرکار که برگشت مسلما خسته هست 

پس زمانی که میدونی خسته نیست بهش بگو که از برخوردش ناراحت شدی و با کلی علاقه براش صبحانه اماده کردی 

و خیلی با ارامش بگو اگر این موضوع اذیتش میکنه خودش ساعت بذاره و صبحانه رو اماده کنه 

در کل صحبت کنید درموردش.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچ وقت خانومایی ک بیدار میشن ب همسرشون صبحانه بدن رو درک نکردم

این همه میگن برا همسرتون مادری نکنید ی عده عین خیالشون نیس اصلا

این صبحانه دادن هم یکی از مصادیق مادری کردنه حواستون باشه

شما ب عنوان ی خانوم نهایت وظیفه داری از شب قبل تو یخچال جاشو مشخص کنی اونم واس اینکه آقا گیج نشه بهشم بگو سرشم منت بذار ک عشقم صبحانتو فردا یادت نره بخوری و این حرفا

نمونه ی بارزش اسی ک همسرش جای تشکر اخم کرده

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

چه حرفایی میزنیخوبه آقایون بگن ما نمیریم سرکار چون زن هامون پررو میشن؟محبت به جا همیشه جوابهمن 26 سا ...

والا همه با یه حالتی میگن مگه بچه اس مگه مامانشی .منم ۱۸ سال درست می کنم ناهارشم صبحا باید آماده کنم مثل اسی یه وقتایی دعوامون میشه سر صبح .چیکار میشه کرد زندگی دیگه اون آقاهه برای زندگیش سر صبح از خونه میره