2777
2789
عنوان

حاملگی خارج از رحم

76 بازدید | 5 پست

دوستان من از اولین روز عادت ماهیانم ۴۵ روز میگذره 

۷ ابان ازمایش دادم بتام ۱۰۶ بود ۱۰ ابان شده بود ۲۰۶ میخواستن بخاطر Ep بستریم کنن ولی بستری نشدم.بنظرتون عدد بتام خیلی پایینه وبارداریم خارج از رحمیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی تیره داری؟درد پهلو و ران پا شدید که فقط ی سمت باشه ؟اگر نداری خلرج رحمی نیست

نه لکه بینی ندارک دردم ندارم فقط وقتی احساس دفع دارم زیر دلم درد میگیره که بعدش خوب میشه

نه لکه بینی ندارک دردم ندارم فقط وقتی احساس دفع دارم زیر دلم درد میگیره که بعدش خوب میشه

ممکنه لقاحت دیر تشکیل شده باشه پایین بودن عدد بتا هم واسه اون باشه ولی در بارداری خارج رحمی صرفا بتا پایین نیست من با بتای بالای پنج هزار بستری شدم عزیزم تاپیک هامو بخون شاید به دردت خورد