2777
2789
عنوان

شوهرم سه روزه خونم رو کرده تو شیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 116 پست
ومن ک دلم برا دخترت سوخت توروخدا باهاش حرف بزن بگو ک بابا خسته بود ب شوهرت هم توخفا بگو همه پولشو با ...

اره من بخاطر دخترم گریه م گرفت وگرنه فحشاش

رو یه یورم میگیرم

طفلک دخترم چقد ذوق داشت خودش همه کارا رو کرد اخرشم بابای سگش از دل و دماغش 

در اورذ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بخدا اینقدر ازش بدم میاد ک دلم نمیخاد باهاش همکلام شم خودش دست از سرم بر نمیدارهدنبال جنگ و دعو ...

الهی بمیرم برات میدونم خیلی سخته. ای کاش این مرد به خودش بیاد آدم شه. هر چند لیاقت آدم بودنم نداره. آدم بودن ذات میخواد

۱۴۰۴/۷/۲۵

مراعات بچها و همسایه ها رو کردم بیشتر از اینعربده کشی نکنه مردم بریزن پشت در خونم

ببین چون تورومظلوم گیرآورده اینجوری میکنی میذاشتی سروصداکنه همسایه هابیان جمع بشن بعدمیدیدی جلواونا چقدضعیفه

متوجه نشدم ؟

ازهمسرت نالیدی  قبلاهم صحبت شدم باهات گفتی اذیتت میکنه  میگم شمااول زندگیته جوونی چرانمیری پی زندگیت این همسرورهاکنی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

[QUOTE=400134435]میگفتی قلب دخترت رو که از گل نازکتره اون جوری شکستی تو ارزش تبریک گفتن داری.من جات ...

عزیزم خدا به قلب تو و بچه هات آرامش بده . درکت میکنم . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن