2777
2789
عنوان

خواهر برادر ناتنی دیدین اطراف تون

530 بازدید | 61 پست

من ۵ تا داداش ناتنی دارم(پسرای مامانم از ازدواج اولش)

داداش اخریم خیلی دوسم داره باهام خوبه

بقیه داداشام بد نیستن باهام ولی حس میکنم دوستم ندارن🥺

یکی از داداشام خیلییی اذیتم میکنه سرم داد میزنه حتی هرچی کینه از بابام داره سر من خالی میکنه

من خودم تک فرزندم و بجز داداشام کسی رو ندارم خیلی ناراحت میشم بهم بی محلی میکنن🙂حس میکنم تو جمع شون جایی ندارم وقتی میرم خونه مامانم .همشون باهم میگن میخندن ولی با من زیاد صمیمی نیستم حس میکنم اضافم:)

از سر ناچاری و تنهایی میرم خیلی ام بهشون وابستم

کاش باهام خوب میشدن من بجز داداشام هیچ امیدی ندارم🙂💔

باید فقط خواهر و برادر باشید و برچسب ناتنی از هر دو طرف حذف بشه . تا وقتی شما و داداشاتون این موضوع ناتنی بودن رو توی ذهنتون دارید ، مشکل حل نمیشه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

باید فقط خواهر و برادر باشید و برچسب ناتنی از هر دو طرف حذف بشه . تا وقتی شما و داداشاتون این موضوع ...

من این حسو ندارم الان گفتم متوجه شن منظورم چیه

حق دارن منو دوست ندارن؟خیلیی دلم میشکنه واقعا کسیو ندارم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این حسو ندارم الان گفتم متوجه شن منظورم چیهحق دارن منو دوست ندارن؟خیلیی دلم میشکنه واقعا کسیو ندا ...

رفتار بزرگترا چطوره؟

پدر و مادر چطور رفتار میکنن؟

مخصوصا با بچه ی طرف مقابل ؟ 

اینجا بزرگترا نقش مهمی دارن واسه ایجاد صمیمیت بین اعضا خانواده

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

داداش دیگه چیه . فکر کردی تو رو به چشم چی میبینن ؟ یه نصف آرم که باید از ارث محروم بشه . امید داری ب ...

تروخدا اینطوری نگو🥺واقعا منو خواهرشون نمیدونن ینی؟

اشتباهه میرم خونه شون؟

ارثی نیست اخه مامانم خونه داره که زده به نام پسراش

رفتار بزرگترا چطوره؟پدر و مادر چطور رفتار میکنن؟مخصوصا با بچه ی طرف مقابل ؟ اینجا بزرگترا نقش مهمی د ...

مامان بابام جدا شدن

من یکم خونه مامانمم یکم بابام

ولی پسرای مامانم خیلی از بابام بدشون میاد و کینه دارن یکی از داداشام جلوی من به بابام کلی توهین میکنه:)

مامانم فقط پسراشو دوست داره محل سگ بهم نمیده

تروخدا اینطوری نگو🥺واقعا منو خواهرشون نمیدونن ینی؟اشتباهه میرم خونه شون؟ارثی نیست اخه مامانم خونه د ...

ب مرور ایشالا باهات خوب میشن. خدا بزرگع🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

خواهر ‌و برادر داشتن خیلی خیلی خوبه. حالا هر چقدرم بی محلی کنه اون داداش تون بازم نباید ناراحت باشی. تو باهاش بجوش و مهربون باش اونم کم کم قدر تو رو می‌فهمه کنی صبر میخواد فقط. 

خودتو بخش نزدیک من براش لباس هدیه بگیر باهاش شوخی کن بگو قربونت برم داداشی انشاالله دامادیتو ببینم اگرم داماد شده بگو ایشالله پسر دخترتو توی بغلم بگیرم ببوسم

این مشکلی نیست که عزیزم. 

نه چرا حق داشته باشنتو هم خواهرشونیمن خواهر برادر اینجوری دیدم اصلا معلوم نیست که ناتنی هستن چون باه ...

پس چرا دوستم ندارن

بخدا من خیلی دوسشون دارم حتی به بابام نمیگم داداشم سرم داد میزنه که اجازه بده رفت و امد کنم بعد اونا اینطوری میکنن

من این حسو ندارم الان گفتم متوجه شن منظورم چیهحق دارن منو دوست ندارن؟خیلیی دلم میشکنه واقعا کسیو ندا ...

سعی کنید در مرحله اول با اونی که راحت تر میشه 

ارتباط گرفت صمیمی تر بشی و بهش محبت کنی 

بعد همین حرفها رو که اینجا زدی که داداش هات رو 

دوست داری مستقیم بهشون بگی