2777
2789
عنوان

خواهر برادر ناتنی دیدین اطراف تون

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 61 پست
ببین حس خودته که داره کار دستت میده. نه اتفاقا دقیقا رویه تو عوض کن. حست درونت فکرت ذهنت همه رو از ش ...

چون یهو الکی سرم داد میزنه میگم 

دنبال کوچک ترین بهانس سرم داد بزنه مشخصه دوسم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ سنشون بره بالا چ فایده اخه

اتفاقا تو برای آینده هم بهشون نیاز داری اونام به تو. از الان تلاش کن تا بالاخره نتیجه بده. اگر مدتی کنارشون زندگی کنی که عالیه. باهاشون بیرون برو مدام تلفن بزن مشورت بگیر ازشون‌. مردها دوست دارن خانمها بهشون تکیه کنن از این حسشون استفاده کن الکی چیزایی رو خراب کن بده درست کنن. گاهی خوراکی بخر دور هم بخورید اگر آشپزیت خوبه کیکی چیزی بپز بده بخورن بابا خیلی آسونه

چرا درست میشه بالاخره. خانواده هستن ها غریبه که نیستن دست آخر ایشون تنها خواهرشونه کم کم سنشون می ره ...

والا ناتنی های ۷۰ ساله همو خواهر برادر واقعی نمیدونن چه برسه به جوون تراش اونم این مدلی که اسی میگه

دل خجسته ای دازیا

۱۴۰۴/۷/۲۵

اتفاقا تو برای آینده هم بهشون نیاز داری اونام به تو. از الان تلاش کن تا بالاخره نتیجه بده. اگر مدتی ...

قربونت برم اینطوری نیستن بخدا

همش تقصیر مامانمه انگار ن انگار من وجود دارم بچه هاشم مث خودش

عزيزم اول از همه اينكه خدا رو داري و فقط اميدت بايد به خدا باشه. دوم اينكه ان شاءالله به زودي قدر خو ...

خدا میاد باهام حرف بزنه؟دارم از تنهایی دیگ دق میکنم

از بابا مامانم متنفرررم فقط به داداشام وابستم اونام اشغالن

چون یهو الکی سرم داد میزنه میگم دنبال کوچک ترین بهانس سرم داد بزنه مشخصه دوسم نداره

خب بزنه تنی ها هم گاهی این کارو میکنن

نه نه واقعا سعی کن حست بهشون تغییر کنه. اگر بی واکنش بود بد بود. این طفلی که بهت واکنش داره که داد هم می‌زنه. الکی قضاوت نکن آدما عمیق تر از این حرفها هستن که بگی مشخصه فلانه. تازه باشه بازم شما که قلبا انقدر میخوایشون باید تمام تلاشت رو بکنی و ناامید نشی