2777
2789
ارع خداروشکر مشهد واقعا خیلی ارزون تره مثلا من قبل جنگ اومده بودم اونجا یک کیلو فیله سوخاری خریدیم ش ...

اینجا ارزونی نیست ولی خوشبختانه واسه هر قشری همه چی هست😂یعتی بازه ی قیمت ها خیلی وسیعه! وگرنه یک قیمتایی می‌بینیم گاها شاخ در میاریم

خیلی خوب گرفتین،من چن روز پیش گرفتم ۱ کیلو ۶۵۰

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اینجا ارزونی نیست ولی خوشبختانه واسه هر قشری همه چی هست😂یعتی بازه ی قیمت ها خیلی وسیعه! وگرنه یک قی ...

ارع خب من قبل جنگ اونجا بودم از بعد جنگ طلاهم رفته بالا دیگه چه برسه به چیزای دیگه😅🤦‍♀️

ارع همه جا هر قیمتی هست ولی خب از لحاظ نون و اغذیه حس میکنم ارزون تره چون طربقه شاندیزم زیاد میریم اونجا مثلا یه سینی ۵نفره ۲ الی ۳تومن درمیاد واقعا عالیه

خوش به سعادتتتتتت

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع خب من قبل جنگ اونجا بودم از بعد جنگ طلاهم رفته بالا دیگه چه برسه به چیزای دیگه😅🤦‍♀️ارع همه جا ...

چییی این کجاش خوبه🤣🤣🤣

آخه درآمد ها هم فرق داره اونجاااهااا

من که بیکار و بی عارم ۳ تومن باشه یا ۳۰۰ هزار به حال من فرقی نداره😁

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چییی این کجاش خوبه🤣🤣🤣آخه درآمد ها هم فرق داره اونجاااهااامن که بیکار و بی عارم ۳ تومن باشه یا ۳۰۰ ...

بخدا تهران خونه از خودت نباشه فقط بدوبدوش براتوعه تمام حقوق میره رو اجاره خرج خونه خرج لباس و تفریح و اون وسط مریض بشی و ماشین خراب شع و و و

هیچی نمیمونه

آواکادو سایت🥑                                                            

بخدا تهران خونه از خودت نباشه فقط بدوبدوش براتوعه تمام حقوق میره رو اجاره خرج خونه خرج لباس و تفریح ...

اینجا هم اجاره بالاست،

حتما به نسبت تهران خیلیییی کمتره،ولی به نسبت درآمد ها،کاملا هم تراز با درامده😁

فقط بابای منه که خونه هاشو حراج کرده و خودش اه در بساط نداره🤨😄بیشترین اجاره ای که میگیره ۵ تومنه، اخه یکی نیست بگه این ۵ تومن پول یک پالتو زمستونی شده 

اینجا هم اجاره بالاست،حتما به نسبت تهران خیلیییی کمتره،ولی به نسبت درآمد ها،کاملا هم تراز با درامده� ...

نه دیگه پدرت مرد شریفیه انشالله همیشه تنش سلامت باشه که بفکر مستاجرا هست خدا بهتون بیشتر ازاینا بده گلممم

آواکادو سایت🥑                                                            

نه دیگه پدرت مرد شریفیه انشالله همیشه تنش سلامت باشه که بفکر مستاجرا هست خدا بهتون بیشتر ازاینا بده ...

اخه سرکار هم نمیره دیگه بیشتر درآمدش از اجاره خونه هاست داره زیاده روی میکنه حتی یک طبقه از یکی از خونه ها و یک خونه کامل دیگه(قدیمیه البته)رایگان داده بشینن،خودمون هم مستاجریم نمیدونم تو ذهنش چی میگذره اینطوری میکنه دیگه اجرش با خدا ولی در مقابل ما هم وظیفه ای داره

اخه سرکار هم نمیره دیگه بیشتر درآمدش از اجاره خونه هاست داره زیاده روی میکنه حتی یک طبقه از یکی از خ ...

انشالله درست میشه عزیزم

آواکادو سایت🥑