2777
2789
عنوان

واسه باره چندم دوباره خیانت دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 58 پست

یه چیزی بگم بهت ناراحت نمیشی؟.....تو واقعا احمقی که تو همچین زندگی موندی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خییییلی سختهولی چه درکت بالاستنزاشتی هیچکی بفهمهبیا تایپیک آخرم بخون امیدوارم بدردت بخورهچحوری مچش ...

کاش میتونسم دل بکنم راحت کنم خودمو. حس ششمم در رابطه با شوهرم خیلی قویه یعنی اون روز ک بخاد کاری کنه میفهمم حالم بد میشه بیقرار میشم. بعد ک میرم تو گوشیش میبینم حسم درست بود

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بزن بی بیخیالی بابا اصلا نمیتونم درک بکنم کسی بخاطر خیانت شوهرش معده درد بشه یا خودشو بکشه ناتالی پورتمن انجلینا جولی و خیلی سلبریتی های دیگه بهشون خیانت شد طرفو ول کردن و به اعتماد بنفس خودشون چسبیدن ماهم باید این چیزای مفید رو از اروپاییا یاد بگیریم

خییییلی سختهولی چه درکت بالاستنزاشتی هیچکی بفهمهبیا تایپیک آخرم بخون امیدوارم بدردت بخورهچحوری مچش ...

تتایپیکتو خوندم باورت میشه همه رو انجام میدم؟ شوهر کثافتم ذاتش خرابه

کاش میتونسم دل بکنم راحت کنم خودمو. حس ششمم در رابطه با شوهرم خیلی قویه یعنی اون روز ک بخاد کاری کنه ...

چی بوو تو گوشیش؟من به شوهرم شک دارم ولی تو گوشیش پیامک اینا ندیدم بازم محل نمیدم به این افکارم نمیزارم افسردگی و ناراحتی بهم آسیب بزنه حتی اگر کاری کرده باشه از خودم جسمم روحم مراقبت میکنم تا به موقش ولش بکنم برم

با خانوادش صحبت کن اگر هیچ راه دیگه ای نداری.بالاخره پدری مادری کسی را باید داشته باشه

مادرش در جریانه. هیچی براش مهم نیس، لعنت بهش

چی بوو تو گوشیش؟من به شوهرم شک دارم ولی تو گوشیش پیامک اینا ندیدم بازم محل نمیدم به این افکارم نمیزا ...

هیچی نوشته بود میخام ببینمت الان  اونم گفته الان نمیشه بمونه فردا، خونمون مهمون هس، شوهزم گفته میخام با ابجیت حرف بزنم اونم نوشته بهت یه ساعت دیگ زنگ میزنه بعد گفته چتارو پاککن خونه رفتنی دوباره نبینه زنت، ج. ن. د. ه

تتایپیکتو خوندم باورت میشه همه رو انجام میدم؟ شوهر کثافتم ذاتش خرابه

قد و وزن شوهرت بگو گلم

با این سن خیلی فهمیده عمل کردی

زن باید عیب شوهرش جار نزنه

دویتم رفته دوربین گذاسته، مچ شوهرش گرفته

فیلم برده نشان همه داده

حالا خوب ابرو رفته

راهی جز طلاق نداره

مثل سگ پشیمونه

بت سه تا بچه آواره ویشه

شوهره کفته میرم ی شهر دیکه زندگی میکنم

لیفت دنبالم مهریه بگیر

شوهرش خیلی گرم بوده

زن ج ن د ه به پستش خورده

قد و وزن شوهرت بگو گلمبا این سن خیلی فهمیده عمل کردیزن باید عیب شوهرش جار نزنهدویتم رفته دوربین گذاس ...

قد ۱۸۶اینا وزنم تقریبا۹۳

حالم انقد بده سرم دارع منفجر میشه. مست بود همچین خابید ک من رفتم سراغ گوشیش، یه لحظه بیدار شد گفت رفتی تو گوشی من انکار کردم گف بگو بجون بچه نرفتم مجبور شدم قسم دروغ بخورم چون اگ میفهمید کتکم میزد