2777
2789
عنوان

واسه باره چندم دوباره خیانت دیدم😭

721 بازدید | 58 پست

اول بهتون بگم ک شرایط طلاق ندارم، خواهرم شوهرش فوت کرده با بچش خونه بابامه. هیچ درامدی ندارم،حتی تا الان هیچکدومشو ب خونوادم نگفتم چون بفهمن یه درصدم نمیزارن بمونم تو این زندگی گوه، یه بچه ۴ساله دارم هر بار که مچشو گرفتم تا خود صبح کارم گریه بود و معده درد عصبی اومد سراغم ک الان ورم معده شدید دارم جوری داغونم ک دلم میخاد خودمو بچمو بکشم جوری داغمون بمونه رو دلش نتونه خودشو ببخشه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من ،وقتی همه راه ها خودت می‌بندی چه توقعی از ما می‌مونه که بتونم همراهی کنیم 

فقط میتونم بگم این حجم از استرس سطح کورتیزول بالا می‌بره و سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه و عامل بسیاری از بیماری ها دیگه از روح ات نکن پس اگه جدا نمیخوایی بشی لطفاً سلامت جسم و روح تو اولویت قرار بده 

ولی میدونم ک این حق من نبود من هیچی کم نزاشتم براش، دردو ورم و غصه هاش گوه اخلاق بودن و بی پولیاشو تحمل کردم که این بشه جوابم، توروخدا نگین جدا شو چرا موندی خودمم میدونم کارم اشتباهه، واسش اصلا مهم نیس، اخه ت. خ. م. ح. ر. و. م من ک یبار بهت گفتم متاهله بچه داریم دس از سرش بردار، امشب باز پیاماشونو دیدم نوشته بود پاککن همه چیو خونه رفتنی تا نبینه باز

این آدم چی تو زنها هرزه میبینه؟ واقعا چقد جنس نر مزخرف

خیلی بیشتر از مزخرف

افسرده کامل شدم دکتر بهم قرص داده بود بخاطر اینک منگم میکرد تبش قلب میداد نمیخورم. نمیدونم چع خاکی بریزم سرم، ۳ساعته دارم گریع میکنم

کاش به خاطر عشق و حال یه هول خودت. و داغون نکنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب عزیز من ،وقتی همه راه ها خودت می‌بندی چه توقعی از ما می‌مونه که بتونم همراهی کنیم فقط میتونم بگم ...

بخدا هیچی نمونده ازم بخاطر بچم دارم نفس میکشم خدایا جونمو بگیر راحت شم😭