2777
2789
عنوان

لحظه شماری میکنم برادرشوهرمو ببینم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 88 پست
یکیش اینکه میخواد خودمونی بشه ، و احساس غریبی نکنه ،چپن با پدر و مادر شوهر که راحته خواهر هم که هم ...

اره شاید اینم هست

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بگی داداش بیشتر مشکوک میشه

اره میخواستم یهویی بگم داداش

ولی خوب خیلی ضایع میشه وقتی یبارم داداش صداش نزدم

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطون داره مسیرتو عوض میکنهوقتی تو جمعی هستی که اونم هست فقط اعوذبالله بگو و استغفار کن خدا اینجوری ...

امیدوارم خداتنهام نزاره 

زنداداششی خب دوبارلبخندزده توعاشقش شدی؟اگ باهات شوخی میکردچکارمیکردی

😷اگه شوخی میکرد اصلا اصلا ذهنم درگیر نمیشد

همین که دوری میکنه ذهنمو درگیر کرده

اره ولی خیلی باحال و پایه س بقیه خونواده سرد و خشک

وای از خانواده سرد و خشک متنفرم

شک نکن، البته من با توجه به کسایی که دیدم میگم

🫡شیطون توجلدشون رفته

🫡شیطون توجلدشون رفته

نه بابا شیطون پیش اینا شاگرده، من یکی از همکارام یک جریانی تعریف کرد ،حالا نمی‌دونم فامیلاشون بود نبود نگفت ، مغزم هنگ گرد،

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

نه بابا شیطون پیش اینا شاگرده، من یکی از همکارام یک جریانی تعریف کرد ،حالا نمی‌دونم فامیلاشون بود نب ...

جریانه چی بود؟

مهم اینه که قصد شومی درسر ندارم بقیش تو ذهن خودمه به خودم اسیب میرسه.

تو همین دیشب تایپک زدی میخواستی بهش پیغام بدی و اومدی نی نی سایت منصرف شدی

مطمعا باش اگر از ذهنت بیرون نکنی دوباره این اشتباه و آبروریزی رو تکرار می‌کنی 

امیدوارم خداتنهام نزاره

نمیذاره 

بعدشم ذهن ایجاد وسواس میکنه درون تو 

شاید اصلا موردی هم نباشه ولی هی تورو مجبور میکنه بهش فکر کنی 

باخودت بگو ازین خانواده همین یه عتیقه که قسمت من شده بشه 

اونم یکیه مث همین تحفه ای که خودم دارم شاید صد برابر بدتر 

نذار مکالمه های درونیت خوشایند باشه🥲😅🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تو همین دیشب تایپک زدی میخواستی بهش پیغام بدی و اومدی نی نی سایت منصرف شدیمطمعا باش اگر از ذهنت بیرو ...

ارع درسته باید کلا فراموشش کنم