2777
2789
عنوان

لحظه شماری میکنم برادرشوهرمو ببینم ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 89 پست

شیطون داره مسیرتو عوض میکنه

وقتی تو جمعی هستی که اونم هست فقط اعوذبالله بگو و استغفار کن خدا اینجوری تنهات نمیذاره با شیطون 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ علت های؟

یکیش اینکه میخواد  خودمونی بشه ، و احساس غریبی نکنه ،چپن با پدر و مادر شوهر که راحته خواهر هم که هم جنسه میمونه برادر

دومیش اینکه برای خودش طرفدار جذب کنه ، 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

تو عاشقشی خیلی وقته درگیرشی از شوهرتم متنفری

مهم اینه که قصد شومی درسر ندارم 

بقیش تو ذهن خودمه 

به خودم اسیب میرسه.

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

تایپ هاشو خوندم از قد و اخلاق شوهرش متنفره عاشق برادر شوهرش شده ولی چه فایده اخرش ابرو ریزی میشه من ...

وای خدانکنه بفهمه...

از کجا میخواد بفهمه اخه ؟ من فقط یه فکره نه یه چیز دیگه 

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بچه دار نشو

نه قصد بچه ندارم

با این طرز رفتار کردن بعید نیست حس کنه داری بهش توجه غیرعادی میکنیبه نظرم حتی ۱ درصد هم بهش فکر نکن ...

شاید وسواس گرفتم ذهنم دنبال حاشیس