2777
2789
باشه هم‌نمیاد بگه ک

لپ کلوم

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

پیشنهادت رو خیلی از اساتیدم بهم دادن و واقعا درستهولی فعلا صدم رو گذاشتم رو کنکور بخونم واسه ارشدحتم ...

ماشاالله بهت چقدر فعالی پدر مادرت خونه نداشتن که نری خونه مجردی؟

چراازدواج نمیکنی 

واقعا غبطه میخورم به دخترای فعال وباهوش وپرتلاشی مثل شماها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون قشنگم دنبال کار و‌پروژه نیستم تا الان تو شرکت یکی از اشنایان سئو کار میکردم، مدتیه سرکار نمیرم ...

نرم افزار نویسی مهارت و تجربه می خواد

نمیتونی یهو از سئو بپری سراغ نرم افزار نویسی

باید اول یکی دوتا زبان برنامه نویسی کاربردی رو خووووب مسلط شی که بتونی نرم افزار باهاش بنویسی

ببخشید سوالام زیاد شد اذیتتون کردم🌹مرسییفقط اینجا بپرسم ازتون؟ برا موسسه

نه اختیار دارید خوشحال میشم بتونم کمک کنم

فقط در نظر داشته باش هرچی من میگم الزاما درست نیست این فقط بر اساس تجربه ها و مهارت های شخصی من تو برنامه نویسیه 

پس خودت هم همه چیز رو سبک و سنگین کن بعد یه تصمیم بگیر که مناسب شخص خودت باشه

هرجا خواستید تگم کنین معمولا هفته ای یه بار سعی میکنم این سایت رو چک کنم جانا

موفق باشید

سلام. من هم رشتم کامپیوتر بود اما خیلی علاقه نداشتم چیزی هم یاد نگرفتم فقط مدرک لیسانس گرفتم ، شما ب ...

من ۱۸ سالم بود برنامه نویسی می کردم

نه دانشگاه یاد نگرفتم 

خودم یاد گرفتم

اون زمان از کتاب یوتیوب سرچ و اینور اونور یاد گرفتم

امروزه منابع خیلی بهتری براش هست

برنامه نویسی اصلا ربطی به دانشگاه نداره 

سلام دوره ی چه زبان برنامه نویسی شرکت کردید؟ چه نرم افزاری میخای بزنی ؟ برای دسکتااپ؟ الان بازار کار ...

واقعا؟ منک دوره جامع برنامه نویسی تحت وب ثبت نام کردم کلاساش از هفته بعد شروع میشه

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
واقعا؟ منک دوره جامع برنامه نویسی تحت وب ثبت نام کردم کلاساش از هفته بعد شروع میشه

اگه قبلا مبانی برنامه نویسی طی کردید عالیه ولی بدون مبانی اون دوره ممکنه نتیجه ی مطلوبی نداشته باشه . مستقیم نمیرن سراغ برنامه نویسی وب

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77