2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلت چیه عزیزم

نمیدونم باور می کنی یا نه

ولی دهنم سرویسه و از پنجم به بعد یه هزاری ندارم! هر برج همینه

از ۸ صبح که بیدار می شم میرم سرکار ثابت تا ساعت ۲

مدیر داخلیم ماهی ۱۱ تومن

یعنی از این شغل اولم فقط ۶ میلیون اجاره خونم در میاد و کرایه رفت و آمد به خود محل کارم

۹ تومن حقوق پدرم (پدرم فوت کردن) با این پول هم خرج خورد و خوراک معمولی در حد نون پنیر نیمرو کنسرو نودل رب ماکارونی در میاد و کتاب دفترم

برنامه نویسم بعضی وقتا پروژه گیرم بیاد اون ماهم به ۴۰ می رسه وگرنه که هیچ همین ۲۰ تومن رو میزنم تو سرم تو این گرونی

نمیدونم باور می کنی یا نهولی دهنم سرویسه و از پنجم به بعد یه هزاری ندارم! هر برج همینهاز ۸ صبح که بی ...

خیلی گرونیه درک میکنم

از کجا پروژه ی برنامه نویسی میگیری؟

خیلی گرونیه درک میکنماز کجا پروژه ی برنامه نویسی میگیری؟

مشتری ها خودشون معرفی می کنن از دوستا و همکارا و هم صنفاشون وقتی قیمت و کیفیت رو می بینن دیگه شناخته شدم تو این زمینه تو این شهر

ولی فایدش چیه؟

خونه زندگی تک و تنها اینجوری نمیگرده من تنها زندگی میکنم از ۱۸ سالگی. خونه هزار خرج داره

مشتری ها خودشون معرفی می کنن از دوستا و همکارا و هم صنفاشون وقتی قیمت و کیفیت رو می بینن دیگه شناخته ...

بنظرت با برنامه نویسی میشه ماهی ۲۰ تومن دراورد ثابت؟

پروژه هایی ک میگیری چن روزه تموم میشن و دستمزدت ۲۰ تومن هستش؟؟

با ۴۰ تومن تنهایی ام سخت میگذره؟؟؟؟😐

هرماه ۴۰ تومن نیست

روی ۲۰ تومن حساب کن

صاحب خونه پول پیش رو از ۸۰ تومن پارسال کرده ۴۰۰ تومن!

اصلا بگو هرماه همون ۴۰ تومن باشه که نیست! ۲۰ تومنش خرج اجاره و رفت و امد و خورد و خوراک و کتاب دفتر ۲۰ تومن بمونه. تو یکسال ماهی ۲۰ تومن پس انداز میشه ۲۴۰ تومن. ۴۰۰ از کجا بیارم؟

بگذریم که ما تو دیزنی لند زندگی نمی کنیم! کولر سرویس میخواد یه تیکه خونه خراب می شه تعمیر میخواد یه مریض بشه آدم یه سرما خوردگی ساده ۱ تومن آب میخوره پول ویزیت و دارو و ...

بگذریم که اجاره خونه رو هم بیشتر می کنه علاوه بر پول پیش

حالا بیا برگردیم به واقعیت که در اصل ثابت ۲۰ تومنه!

شدنیه به نظرت؟ آسونه به نظرت؟

بابا من طعم برنج رو یادم نمیاد... کفشم رو حتی پول ندارم بدوزم! چه برسه کفش بخرم