2777
2789
بنظرت خوبه رشتمو برم مهندسی کامپیوتر درکنارش برنامه نویسی یاد بگیرم؟جای پیشرفت داره ترکیب این دو؟میش ...

از اینجا شروع کن که اصلا علاقه داری به این کار؟

یه زبان رو شروع کن یاد بگیر ببین مسیر برات جذابه؟ اگر بود ادامه بده وگرنه سختی راه بدجور پشیمونت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینجا شروع کن که اصلا علاقه داری به این کار؟یه زبان رو شروع کن یاد بگیر ببین مسیر برات جذابه؟ اگر ...

علاقه ک دارم

درباره سختیشم ک جدی میترسم شنیدم خیلی سخته میترسم از پسش برنیام

یکی این یکیم درمورد بازار کارش میترسم

ارهههه

اینم در نظر بگیر تو این فروشگاه ها کلی اشتباهات محاسباتی، اشتباهات انسانی و دزدی و ... هست که اینجوری جلوش گرفته میشه همه چی سیستمی می شه

دیگه طرف مجبور نیست پول حقوق اضافه هم بابت استخدام پرداخت کنه برد برده

انقدر جزئیات داره این بازار که تا صبح بگم تموم میشه

بابت پرحرفی توی تاپیکت عذر میخوام امیدوارم تاپیک رو به بیراهه نکشیده باشم

مرسی این تاپیک رو زدی سیو کردم بخونم بعدا حتما نظرات بقیه رو استفاده کنم

بذار یه مثال ساده بزنممعروف ترین نرم افزار حسابداری چیه؟ هلومعروف ترین هسته ساخت سایت چیه؟ وردپرسیه ...

گلی من رشتم کامپیوتر بوده گرایش فناوری اطلاعات ولی هیچی یادم نیس هیچییی

از هفته بعد کلاس طراحی جامع سایت ثبت نام کردم ک تقریبا شیش ماه زمان میبره، بنظرت خوبه؟ بخام نرم افزار بزنم با همین دوره اوکیه بنظرت؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
بعد از چند جلسه کامل یاد میکیریم و اینکه شما کدوم شهر هستین؟آموزش انلاین نمیزارید؟

هر زبانی متفاوته عزیزم بستگی به وقتی که میذارید و تمرین و استعدادتون داره

اجازه بده سوال دوم رو رد شم عزیزم اگر بگم با اولین سرچ سایتم میاد بالا

قطعا توی آموزش آنلاین برنامه نویسی اساتید خیلی بزرگی داریم ما از اونا استفاده کن

من تا حالا آنلاین تدریس نکردم و بی تجربگیم توی تدریس آنلاین مسیر شمارو ممکنه طولانی تر کنه

شما زبان مورد نظرت رو مطمئن شدی برای پیدا کردن استاد خوب کمکت می کنم اساتید آنلاین رو تقریبا ۹۰ درصدشون رو می شناسم

علاقه ک دارمدرباره سختیشم ک جدی میترسم شنیدم خیلی سخته میترسم از پسش برنیامیکی این یکیم درمورد بازار ...

نترس

از هیچی نترس هیچوقت

بازار تو هر صنعتی رقابتیه نه فقط برنامه نویسی

مگه کلا رقابت طلب نباشی و دلت شغل دولتی بخواد

گلی من رشتم کامپیوتر بوده گرایش فناوری اطلاعات ولی هیچی یادم نیس هیچیییاز هفته بعد کلاس طراحی جامع س ...

طراحی سایت با نرم افزار نویسی فرق داره جانا

شما ۶ ماه دیگه که اون دوره رو تمام کردی تمرکزت رو بذار روی نمونه کار و گرفتن پروژه طراحی سایت

مسلط که شدی تو این زمینه برو دنبال نرم افزار نویسی

در نهایت ادغامشون کن

نترساز هیچی نترس هیچوقتبازار تو هر صنعتی رقابتیه نه فقط برنامه نویسیمگه کلا رقابت طلب نباشی و دلت شغ ...

میشه بگید کلاس آنلاین بردارم یا حضوری و کدوم بهتره؟ و ازکجا بدونم چه فردی خوبه برا تدریس

اینم در نظر بگیر تو این فروشگاه ها کلی اشتباهات محاسباتی، اشتباهات انسانی و دزدی و ... هست که اینجور ...

اتفاقا چقدر خوووب که وارد این تاپیکم شدی عزیزم😍

خیلی چیزا ازت یادگرفتم

بیراهه نبود که هیچ...بدتر سربه راهم کردی😂