2777
2789
پیشنهادت رو خیلی از اساتیدم بهم دادن و واقعا درستهولی فعلا صدم رو گذاشتم رو کنکور بخونم واسه ارشدحتم ...

بنظرت خوبه رشتمو برم مهندسی کامپیوتر درکنارش برنامه نویسی یاد بگیرم؟

جای پیشرفت داره ترکیب این دو؟

میشه کمکم کنی از کجا شروع کنم؟🌹

سلام عزیزممن یه راهنمایی میخواستم اگر فرصت داریدمن دلم میخواد در کنار شغل خودم یه کار دیگه هم انجام ...

سلام عزیزم 

حس میکنم دارم تاپیک استارتر رو به بیراهه می کشم

برنامه نویسی اصلا خوندنی نیست جانا که خودخوان باشه 

شما نیاز به تمرین، سرچ حرفه ای و آموزش دارید

مدام باید آموزش ببینید سرچ کنید تمرین کنید اشکالاتتون رو دی باگ کنید الان دیگه با چت جی پی تی و جمینای و جی راک نیاز به مستر ندارید کنارتون می تونید پیش برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400127827]راستش من نه همسرم البته سه تا پروژه دستشه حدود ۱۰۰ م اتفاقا یکی از کارفرماهاش خانو ...

متاسفانه همسرم زبانش ضعییفه بخاطر همین از بازار کارهای خارجی جا مونده هم قراردادی هستش تایم ازادشم پروژه میگیره پروژه خارجی هستش ولی کارفرما ایرانی که خب با دلار کار می‌کنه 

من همسرم بخاطر سربازیش یکم از بازار کار جا مونده وگرنه برنامه نویسی اگ إی آی جاشو نگیره خیلی پر درامده

ایشالله خدا کمکت کنه🌹پشتوانه مالی نه خیلی زیاد ولی تا حدودی شاید بتونم جور کنمو اینکه برای زبانشم ش ...

مرسی عزیزم

چندتا باید بلد باشی ولی اول که فقط یکی بلدی با تیم کار کن بگرد استخدام شو خوب که یاد گرفتی جداشو برای خودت کار کن

نا امید نباش مسیر طولانیه ولی علاقه داشته باشی می تونی

متاسفانه همسرم زبانش ضعییفه بخاطر همین از بازار کارهای خارجی جا مونده هم قراردادی هستش تایم ازادشم پ ...

ایشالله همیشه پر روزی باشن

میتونم بپرسم همسرتون سابقه کار زیادی دارن؟

موفق باشیمنم دارم هنوز html css یاد میگیرم تا برم برای پایتون و جاوا اسکریپت بنظرم سخته c++ هم بلدم

بلدی؟ بگو چه پروژه ای باهاشون زدی؟

اگه اول راهی اینو حواست باشه کارفرماها کار ندارن تو چه زبان هایی رو بلدی! اونا فقط میگن نمونه پروژت کو؟ از بین اونا انتخاب می کنن میگن شبیه این میخوام! زیاد از زبانا سر در نمیارن

تو به عنوان متخصص خودت تصمیم میگیری با کدوم زبان براشون کار رو اجرا کنی

پس نگو چی بلدی بگو پروژه چی زدی؟ تا بتونی پروژه بگیری ازشون

خب این همه که نرم افزار هستچجوری باید یکی ساخت ؟مث اونای دیگه میشه دیگه

بذار یه مثال ساده بزنم

معروف ترین نرم افزار حسابداری چیه؟ هلو

معروف ترین هسته ساخت سایت چیه؟ وردپرس

یه فروشگاه اینترنتی بزرگ که فروش آنلاین داره و سفارشا خودکار توی سایت ثبت می شن از این استقبال می کنه؟ قطعا نه!

چون باید کلی تیم استخدام کنه اینا هی سفارشای سایت رو وارد نرم افزار هلو کنن

اینجا این مشکل رو مبتدی ها با چی حل می کنن؟ api نویسی! یعنی نرم افزار حسابداری و سایت رو بهم متصل می کنن با کد

خب این بدرد فروشگاه های اینترنتی متوسط می خوره 

اما...

فروشگاه های بزرگ ترجیح میدن پول بدن به یه برنامه نویس تا یه نرم افزار براشون بنویسه که یکپارچه، امن، شخصی و اختصاصی باشه. دیگه سایت و حسابداری و اتوماسیون اداری شون یکی باشه

اگر هم یه غریبه به سیستم نفوذ کرد سر در نمیاره چون مثل بقیه نرم افزارا نیست دیگه! اختصاصی نوشته شده

رسوندم منظورم رو؟

ایشالله همیشه پر روزی باشنمیتونم بپرسم همسرتون سابقه کار زیادی دارن؟

تقریبا آره دیگ سینیور هستش 

ولی خب من خیلی همکارهاشو دیدم نهایت ۲ـ۳ سال سابقه دارن و ماهی ۲۰ تومن رو راحت دارن اونم با یه شیفت کار