2777
2789

خودم سرکار نمیرم البته سنم کمه😂😶

مامانم  وکیله ولی درامدش بیشتر از سی تومنه ماهانه ولی ثابت نیست

البته بابام وکیله اون درامدش بیشتره😂🌚

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

نمیدونم باور می کنی یا نهولی دهنم سرویسه و از پنجم به بعد یه هزاری ندارم! هر برج همینهاز ۸ صبح که بی ...

برنامه نویسی مگ نمیگن توش پوله

اینطوری نیست؟

من میخواستم یاد بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی کجا برنامه نویسی رو یاد گرفتی و از کجاها پروژه پیدا میکنی؟

از سن کم شروع کردم از ۱۸ سالگی الان ۲۸ سالمه

از یوتیوب

بعدش رفتم کارآموزی رایگان سه مدت چیزایی که یاد گرفتم رو اونجا انجام می‌دادم تو پروژه های واقعی بعد استخدام شدم بعد که خوب یاد گرفتم استعفا دادم رفتم سر کار ثابت که خودم پروژه بگیرم پروژه مال خودم تنها باشه

هوش مصنوعیپایتونپی اچ پیوردپرسسئوبسته به نیاز مشتری تشخیص میدم با کدوم زبان برنامه نویسی باید براش پ ...

عزمزم ایشالله همیشه موفق باشید.

میتونم ازتون بپرسم یه سوالی اگر دوست ندارید جواب ندید.

من محتوا نویس سایت هستم و با برنامه ورد و قوانین سئو و .. کاملا آشنا هستم. خیلی تعریف برنامه نویسی رو شنیدم 

میشه بگید چه کاریه؟ 

من هیچی ازش نمیدونم 

منی ک محتوا نویسم و محتوای یونیک برای سایتهای مختلف مینویسم میتونم برنامه نویسی انجام بدم؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

برنامه نویسی مگ نمیگن توش پولهاینطوری نیست؟من میخواستم یاد بگیرم

اتفاقا من بلدم گاهی هم‌انجام میدم 

درامدش خوبه یاد بگیر 

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻‍🌾|🫧🌜big goals|

از سن کم شروع کردم از ۱۸ سالگی الان ۲۸ سالمهاز یوتیوببعدش رفتم کارآموزی رایگان سه مدت چیزایی که یاد ...

میشه آیدی کامال یوتیوب رو بدین؟

خودتون آموزش نمیدین 

اگه آموزش بدین هزینه کلاستون چقدر در میاد ؟

برنامه نویسی مگ نمیگن توش پولهاینطوری نیست؟من میخواستم یاد بگیرم

کدوم زبانش؟

ببین هر کاری وقتی توش پوله که پول بخوابونی توش!

منم پول تبلیغات داشتم میدادم دیوار برام تبلیغ کنه ۱۰ تا پروژه رو می گرفتم چون نمونه کارای قدری دارم

ولی خواهر پول همون تبلیغ دیوار رو از کجا بیارم؟ دقیقا دو هفته دیگه زیر بارون صاحب خونه بیرونم میکنه! 

یاد بگیر اگر پشتوانه مالی داری به وقتش بزن به کار میوفتی تو سود

اتفاقا من بلدم گاهی هم‌انجام میدم درامدش خوبه یاد بگیر

واقعا؟

ارزش داره؟ به عنوان کار ثابت؟

مثلا چقدر میشه روش ماهی حساب کرد

راستش خواستم برم خیلیا گفتن کار نیستو پروژه سخت گیر میادو اینا نا امیدم کردن

هوش مصنوعیپایتونپی اچ پیوردپرسسئوبسته به نیاز مشتری تشخیص میدم با کدوم زبان برنامه نویسی باید براش پ ...

سعی کن لینکدین خیلی فعالیت داشته باشی و پروژه های خارجی بگیری برای رزومت هم بهتره . خیلی ایرانی های مقیم آمریکا پروژه دارن برای انجام قیمت دلاری 

گروه های تلگرامی هم فعال باش اینجوری تو یک سال ب حقوق ۱۰۰ من میرسی

سلام عزیزم

من یه راهنمایی میخواستم اگر فرصت دارید

من  دلم میخواد در کنار شغل خودم یه کار دیگه هم انجام بدم

به خیلی کارا فکر کردم.... به برنامه نویسی هم فکر کردم

یکم پایتون بلدم البته در حد مقدماتی

ولی استعدادم کلا خوبه اگر وقت بذارم پای چیزی حرفه ای میشم

خواستم ازتون بپرسم برنامه نویسی کاری هست که بشه خودخوان تا حد حرفه ای یادش گرفت؟ حالا برنامه نویسی یا هر چیز مرتبط با سیستم

اگه آره کدوم بخش و حوزه رو پیشنهاد میدید؟

🌷
کدوم زبانش؟ببین هر کاری وقتی توش پوله که پول بخوابونی توش!منم پول تبلیغات داشتم میدادم دیوار برام تب ...

ایشالله خدا کمکت کنه🌹

پشتوانه مالی نه خیلی زیاد ولی تا حدودی شاید بتونم جور کنم

و اینکه برای زبانشم شنیدم چندتا باید بلد باشی اولش گفتم پایتون یاد بگیرم

باز بقیه نا امیدم کردن گفتن اونجوری ک میگن نیستو اینا