2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم چرا اینجوریه😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه اعتماد به نفس داره کسی که فک کنه زشته عکس نمیذاره

اعتماد ب نفس داشته باشه  واسه خودش داشته باشه .ب برادراش  چ ربطی داره ک خودشو نشون برادراش میده.

من با زن داداشم صمیمی تر هستم تا داداشماصلا برام جنس مخالف راحت نیست حرفی با هم نداریمحتی داداشم گلگ ...

خدایی منم فقط با زنداییام خوبم اصلا کاری با داییام ندارم مثلا ادم چی بگه بهشون مگه اونا راجب مانتو و لباس زنونه سر در میارن ک آدم بخاد بهشون بگه؟

تورو خدا بگو چی تو ذهنته. من هرچی چیز بده تو ذهنمه نسبت بهش

نه بابا اون عکس می‌فرسته زن داداش ها ببینن مستقیم به خودتون عکس نمیفرسته

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خداکنه نابود بشن چندشای بی وجود بی ذات حرومزاده.اگ برادرا برینن بهشون دیگ ضایع میشن خب برادرا ضایعشو ...

مریضی چیزی هستی ؟

منظورت نگاه جنسی به خواهر هست ؟

اینقدر راحت به این چیزها فکر میکنی؟

اعتماد ب نفس داشته باشه واسه خودش داشته باشه .ب برادراش چ ربطی داره ک خودشو نشون برادراش میده.

شما هم اعتماد به نفس داشته باش تا سختت نشه 

بعدم از شوهر بپرس بگو چرا میفرسته؟  

بگو اینهمه پول آرایشگاه میده منم میخوام برم هی ازش پول بگیر بگو خواهرت فلان کرده خرج کرده منم میخوام 

بعد میینی خودش باخواهره دعوا میکنه عکس نفرست خواهشا🤣

خدایی منم فقط با زنداییام خوبم اصلا کاری با داییام ندارم مثلا ادم چی بگه بهشون مگه اونا راجب مانتو و ...

به نظرم خواهر شوهرت پیکمی هست 

وگرنه ادم نرمال هر چی سنش بره بالاتر رابطش با داداشش کم میشه محترمانه میشه حالا با زن دایی و زن داداش خانمی چهار تا صحبت روزمره و زنونه میتونی بکنی 

اینجا چقدر عجیبه!!!چرا آدم باید با برادرش راحت نباشه؟؟؟ چتونههههه؟؟؟

تو عجیبی راحتی چ ربطی داره؟

منم با بابام راحتم با داییام راحتم ولی 24 ساعت عکسمو براشون نمیفرستم .ک چی بشه خب