2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم چرا اینجوریه😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 99 پست
اره دقیقا منم نسبت ب داییام همین حسو دارم خداییش.هیچوقت خودمو بهشون نشون ندادم چون برادر ندارم داییا ...

یه ذره اینطور زنا شیرین عقلن

منم یه دختر عمه دارم خیلی اویزون داداشش هست حتی مجرد بود داداشش 

الانم زن داره بازم یه حرکاتی میکنه زن چهل ساله که لج عروسشون رو در بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی گفتم الان استارتر با اینکه رابطه نداره باهاش از موضوع عکسا باخبر شده

میدونم تصور کردم زن داداشا عکسارو میبینن بندگان خدا حرص میخورن

خندم گرفت از سیاست خواهرشوهر کرمو 😂

یه ذره اینطور زنا شیرین عقلنمنم یه دختر عمه دارم خیلی اویزون داداشش هست حتی مجرد بود داداشش الانم زن ...

خداکنه نابود بشن چندشای بی وجود بی ذات حرومزاده.اگ برادرا برینن بهشون دیگ ضایع میشن خب برادرا ضایعشون نمیکنن خودشونم میخارن

خداکنه نابود بشن چندشای بی وجود بی ذات حرومزاده.اگ برادرا برینن بهشون دیگ ضایع میشن خب برادرا ضایعشو ...

من با زن داداشم صمیمی تر هستم تا داداشم

اصلا برام جنس مخالف راحت نیست حرفی با هم نداریم

حتی داداشم گلگی کرده بود که خواهرم چرا حال و احوال با من نمیکنه گفتم والا من حرف مشترکی باهاش ندارم

ولی خواهر کرمکی اینجا تو سایت زیاد دیدم یا عروسا تاپیک زدن یا خودشون گفتن ما گوشی ایفون از برادرمون میخوایم