2777
2789
بچه مادرخودشو دوسداره یا اونو

باباش فوت کرد الان مادرش تنها زندگی می‌کنه 

الان بازم فکر کنم مادرشم دوست داره و شرایطو پذیرفته

الان دیگه پسر خودش ازدواج کرده

واقعاً اینجور مادر شوهرا روانین

شکرگزاری و عشق خداوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل مادرشوهر من از این خواب برای بچه من میدید

چی میخوام از جون زندگی ما من همسرم هروئین و شیشه مصرف میکنه بچه ی خودشو نتونست تربیت کنه منو بد بخت کرد حالا این کارو میکنه 

حالم ازش بهم میخوره شیطون خدا ازش نگذره

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

خدا زمینگیر کنه همچین مادرشوهرایی رو ان شاءالله عزا و بدبختی و خونه خرابی دختراشون رو ب چشم ببینن

ماهم هرشب جنگ و دعوا داریم سر اون عفریته عوضی.زندگیمون رو جهنم کرده از اونور خودش و دختراش روز ب روز خوشبخت تر میشن

الهی پسرش بمیره ک هم داغش ب دل اون عفریته بمونه هم من خلاص بشم

دیگه بریدم.نمیدونم خدا کجاست این همه درد ماها و ظلم اونارو تا کِی میخواد ببینه و کاری نکنه

باباش فوت کرد الان مادرش تنها زندگی می‌کنه الان بازم فکر کنم مادرشم دوست داره و شرایطو پذیرفتهالان د ...

خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو 

چطوری با وجود مادر حضانتو به مادرشوهر دادن؟ 

شوهرت پشتت هست یانه؟اگه شوهرت دل به دلش میده توام سعی کن زیاد خونش نری.تلفنم نزن.خودتو سرگرم کن چون ...

من باهاش قطع رابطه ام هشت ماهه

اره نمیخوام فکر بچمو با چیزای بد پر کنم

راس میگی مادرشوهرمن اونقد بده بخدا ی حیاط میشینسم حتی شوهرم ازش میترسید پی من بخوابه منم دخترم ۱.۵ سالشه هروخ دعوا میشه هی میگه بچه خودمون یدونه شیطان هس ۱

چی میخوام از جون زندگی ما من همسرم هروئین و شیشه مصرف میکنه بچه ی خودشو نتونست تربیت کنه منو بد بخت ...

این زنیکه کثافتم چندتا دختر هرزه و ی پسر معتاد تربیت کرده حالا میخواد بچه منم بکشه سمت خودش

خدا نابودشون کنه به حق حضرت فاطمه

چهار سالشه دختر

یک جوری گفتین ک انگار پسر باشه زیر یک سال ،دخترتون بزرگه ماشاالله و هیچکس هم نمیتونه ازتون بگیره تا پایان هفت سالگی حضانتش با شماست و ۹ سالگی هم کلا از سن حضانت میاد بیرون این قوانین ها بگین فکر نکنن ک هیچی از قوانین نمیدونین و سواستفاده کنند ازتون و ناراحته آشفته بشین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو چطوری با وجود مادر حضانتو به مادرشوهر دادن؟

والا منم وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم

آره واقعاً خدا لعنتش کنه 

میگن انقدر زن بدی بوده یهو زیر خونش آب دراومده باورت میشه و خونش رو آب برده اصلاً افتضاح من تعجب کردم این داستان فکر کنم ۴۰ سال پیشه

شکرگزاری و عشق خداوند

خدا زمینگیر کنه همچین مادرشوهرایی رو ان شاءالله عزا و بدبختی و خونه خرابی دختراشون رو ب چشم ببیننماه ...

من 1200کیلومتر از خانواده م دورم قلبم به کاراش به درد میاد 

همسر من اعتیاد داره کلی زندگیمون بخاطر این مشکل تحت فشار باز اون بدتر میکنه اینا همه براشون فشار قبر میشه

میخواست همین کارو کنه ولی من نرفتم همسرم هروئین مصرف مبکنه دارم سختی هارو تحمل میکنم بخاطر بچم

شوهر معتاد مفتشم گرونه بزار گم شه بره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یک جوری گفتین ک انگار پسر باشه زیر یک سال ،دخترتون بزرگه ماشاالله و هیچکس هم نمیتونه ازتون بگیره تا ...

تا پای طلاق رفتم میدونه خودش ولی چون میدونه با ی شوهر مصرف کننده بخاطر بچم ول نکردم برم داره هی بهم فشار میاره 

میگی خدا راحت میگذره؟ 🥺💔