2777
2789
عنوان

اگه من این کار(خیانت) رو کرده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 94 پست
خب زده نشه که بدتره، روش درست ازدواج کردن اکثر کسایی که داخل سایت هستن خانم هستن و آقایون به نسبت کم ...

چرا باید زده بشه؟ این چه تحلیلیه؟جوون از ازدواج زده بشه جامعه سمت فساد بره خوبه؟

روش درست ازدواج کردن یعنی پرهیز از ازدواجای هیجانی و غیر منطقی که با یه عشق آتشین آبکی شروع میشه و با فحشای ناموسی تو دادگاه تموم میشه

روش درست ازدواج کردن یعنی یاد دادن انتخاب سنجیده و عاقلانه به جوونا،یعنی روش آشنایی درست،یعنی روشی که روانشناسها تاییدش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید زده بشه؟ این چه تحلیلیه؟جوون از ازدواج زده بشه جامعه سمت فساد بره خوبه؟روش درست ازدواج کردن ...

خب همین ولی کسی نیست آموزش بده درصدر خیانت زنان به مردان خیلی کناره کسی هم آموزش بده باز مرد می‌ره خیانت می‌کنه زندگی های الان خیلی آبکی شدن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خب همین ولی کسی نیست آموزش بده درصدر خیانت زنان به مردان خیلی کناره کسی هم آموزش بده باز مرد می‌ره خ ...

خوب الان به جای تاپیکای خیانت،هرکسی بیاد تجربه مثبتش یا حتی منفیش تو انتخاب همسر یا ارتباط با همسر بذاره،مفید نیس؟

خیانت هم به خیلی مسائل بستگی داره و صرفا به داخل خانه نیست هرچند داخل خانه خیلی مهمه

فضای جامعه خیلی اثر داره تو این مسئله

ذات مرد و پاک بودنش خیلی خیلی اثر داره رو این مسئله

تو جامعه ای که ذات مردها پاک باشه،زنها هم دم دستی نباشن که مرد فکر نکنه اگه زنشو اذیت کرد اون بیرون صدتا زن دم دستی ریختن،اونوقت امنیت خانواده ها بیشتر میشه و خیانت کمتر

فقط اونایی که نمیتونن یا مونده شوهرای هرزه هستن و مجبورن بهش بچسبن میپرن به طرف مقابل ! وگرنه خرابی و هرزگی از متاهله هس ک متعهد نیس . بقیه تعهدی به اونا ندارن ! الان میپرید بهم . ولی کافیه شوهر شک کنه خیانت میکتید ببین چیکار میکنه . خیانت کنید ک دیگه کتک میزنه تا دم مرگ .بعدشم کاری میکنه بدون مهریه زن خراب شرشو از زندگیش کم کنه . کاش زنا هم مث مردا غیرت داشتن . 

من فقط دوست دارم اینجور تاپیکا دیگه زده نشنجوونا رو از ازدواج زده نکنین

در زندگی واقعی در اطرافیانشون چی؟به هرحال می بینن.

میشنون.

اتفاقا راجبش حرف زده بشه بدونن درست و غلط چیه.

عواقب این کار چیه.و بدونن طرف مقابلشون از این رفتارشون

چقدر دل شکسته هست تا نه خودشون چنین کاری کنن نه وقتی خدانکرده باهاش مواجه شدن،ندونن که  چکارکنن‌.

البته اینجا یک سایت عمومی و با هر تجربه زندگی و عقیده ای نظر میدن.

من اکثرا در نظراتم استارتر رو به مشورت با مشاوره تشویق میکنم.

نظر شخصیمه ولی بنظر من این صورت مساله پاک کردنه عزیزم،طرف رو خودش باید کنترل داشته باشه

که هر باوری رو به ذهنش راه نده🌱

اینجا انواع تایپیک زده میشه اگر کسی واقعا علاقمند نیستن

میتونن وارد تایپیک این چنینی نشن.

تایپیک های خیلی خوبی هم هستش🤗

کاه دست خودمون نیست،کاهدون دست خودمونه🤔🤷‍♀️

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

در زندگی واقعی در اطرافیانشون چی؟به هرحال می بینن.میشنون.اتفاقا راجبش حرف زده بشه بدونن درست و غلط چ ...

چه ربطی به وارد شدن به تاپیک داره عزیز؟

صبح تا شب تو یه سایت ۵۰ درصد تاپیکا یا حتی بیشترش بشه خیانت، چه سودی داره؟

شما یدونه سودشو بگو‌دیگه

خوب جوونا دیدن شنیدن، که چی بشه؟ 

این حرف واقعا غیر منطقیه.اتفاقا حرف شما پاک کردن صورت مسئله هست.

جوونی که تاپیک خیانتو میبینه،دیگه نمیدونه مشکل خیانت بین اون زوج چی بود؟ نمیدونه مرده ناپاک بود،نمیدونه زنه از رو هیجان و بدون عقلانیت انتخاب کرد یا چی

فقط اینو میدونه که خیانت شده،بازم یه خیانت دیگه

بازم خیانت

و‌ چون علتو نمیدونه،فقط نسبت به ازدواج بدبین میشه همین