2777
2789
عنوان

اگه من این کار(خیانت) رو کرده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 99 پست
امشب یه تایپیک میزنم که بیاییم از خوبی های ازدواج درست بگیم.شمام صلاح دونستین و تونستین شرکت کنین ع ...

منم تگ کنید تو اینجور تاپیک ها خیلی خوبه و مفیده همیشه اینجور تاپیک ها منم صدا کنین  

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دقیقا باید یه دست گل بزرگ هم برا اون خانم خراب بگیریم و تشکر کنیم که اینقدر کثیف هستی به هم جنس خودت ...

با همین حرفاست که مردا هرغلطی میکنن و انگار نه انگار کاری کردن فقط بلدید به زنا خراب و این چیزا بگید

من دقیقا حرف تورو زدم ولی چون روی مرد بیشتر تاکید کردم حرفم اشتباه شد! عجب!!

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم دروغ بگن خوبه

حرف تو دهن آدم نذارید

من نگفتم دروغ بگن

فقط گفتم تو سایت عمومی که خیلی هامونم جوونیم انقد از خیانت نگین که جوونا از ازدواج زده بشن

در ضمن یکم محترمانه تر حرف بزنید خوبه نه انقد تهاجمی و حمله ای

حرف تو دهن آدم نذاریدمن نگفتم دروغ بگنفقط گفتم تو سایت عمومی که خیلی هامونم جوونیم انقد از خیانت نگی ...

اتفاقا خوبه آدم با چشم باز بره جلو، آخه یه قشری که نام نمیبرم دوس دارن همه چیزو گل و بلبل نشون بدن و بگن جوونا فقط ازدواج کنن و بزان و جمعیت زیاد کنن و... حس کردم شما از اون قشر هستی، اگه نیستی شرمنده 

اتفاقا خوبه آدم با چشم باز بره جلو، آخه یه قشری که نام نمیبرم دوس دارن همه چیزو گل و بلبل نشون بدن و ...

پس از این به بعد به جای اینکه مردم کشورتو قشر قشر کنی‌ و دسته دسته!عاقلانه و منطقی حرفاشونو گوش کن. چون منم به شدت از آدمایی که قشر قشر میکنن بدم میاد

پیامهام با دوستان تو تاپیک موجوده میتونین بخونین

البته دوستان خداروشکر اهل قشر قشر کردن نبودن و گفتگوی خوب و مثبتی داشتیم

پس از این به بعد به جای اینکه مردم کشورتو قشر قشر کنی‌ و دسته دسته!عاقلانه و منطقی حرفاشونو گوش کن. ...

چشم منتظر بودم شما امر کنی 😌 شما چه بخوای چه نخوای مردم به اقشار مختلف تقسیم شدن، خودت میدونی چی میگم، یه قشر با افکار مشخص که خداروشکر روزبروز کمتر میشن... 

حالا اینا به کنار، نمیشه مثل کبک سرتو بکنی زیر برف و حقایق رو پنهان کنی 

چشم منتظر بودم شما امر کنی 😌 شما چه بخوای چه نخوای مردم به اقشار مختلف تقسیم شدن، خودت میدونی چی می ...

اتفاقا این ذهن شماست که طبیعی نیست و مردمو‌ تقسیم میکنی

ما تو فامیل مذهبی داریم،غیرمذهبی هم داریم که بی اعتقاد نیستن اما ظاهرشون خیلی مذهبی نیس.همه جوره هستیم

از هیچ قشری بدم نمیاد جز اونایی که مثل شما دقیقا مردمو چند دسته میکنن و با یه جملشون فتنه ای میندازن اون سرش ناپیدا

مثل همین جمله که گفتی روز به روز دارن کمتر میشن که اگه الان تو تاپیک کاربرا بودن فتنه ای به پا میکردی با همین جملت که اسرائیل نمیتونست

به حرمت این شبا که خیلی محترمه این جملات زشتو تایپ نکن

شهدایی که جون دادن نگفتن ما واسه قشر خودمون میریم

گفتم واسه ایران میریم،که اتحاد بمونه.به خونشون خیانت نکن با حرفای دشمن پسند.دوست شل حجابم عاشق منه،میدونی چرا؟ چون خداروشکر مثل تو به چشم حقارت و کم و زیاد به بقیه نگاه نکردم

من کم پیش میاد انقد ناراحت بشم اما حرفات بدجور ناراحتم کرد

خدا قلبتو روشن کنه و بهش نور بده چون اون دنیا دیگه نمیتونی بگی فلانیا زیاد بودن فلانیا کم بودن،اونجا ماییم و این زبونمون و عملمون

راستی نگران کم زیاد شدن نباش،این مردم هرچند تو ظاهرشون عیب و ایراد باشه، اما پای باوراشون جون میدن،اینو همیشه ثابت کردن.

اگه دلت میخواد از خیانت بگی مشکلی نیس بشین تا صبح بنویس

من دوست دارم روش درست ازدواج کردنو یاد بدم که خیانت کمتر و کمتر اتفاق بیوفته