2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65692 بازدید | 434 پست
اینجا درکی از شرایط ماهاسرکرفتاو...ندارن فقط یجوری پاچه میگیرن از گفتن حرفت پشیمون میشیمن شوعرم عاشق ...

اره اینا دیگه از اون ور بوم افتادن بگی دختر میخوام همه میگن انشالله وای چه کیوت بگی پسر میخوام میگن خاک تو سرت 

اینم دقیقا عین همون ادمایی که قدیما پسر دوست بودن الان شدن دختر دوست به طوریکه پسرو میکوبن 

قوربونت برم از خود خدا کمک بخواه همونجور که به دلت انداخت که بچه تو نگه داری کمکت کنه در برابر آدمای ...

میگم میشه یه سوال بپرسم ازتون شما دلیلتون برا آوردن بچه سوم چیه من دوتا دختر دارم الان خدا خواسته پسر باردارم بخدا از روز اول که فهمیدم گریه کردم تا الان که آخر پنج ماهم نمیدونم چرا از بچه سوم بدم میاد افسردگی گرفتم شدید کاش شما ها یه کم منو دلداری میدادین کاش من از شما ها یاد میگرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه یاد گرفتید تاج و تخت تاج و تخت حالا بگیم دختر میخوایم کسی جبهه نمیگیرهعزیزم تو شرایط من نیستی پس ...

ولش کن...بنده خدا تازه این عبارت رو یاد گرفته، باید یه جا ازش استفاده کنه دیگه😅

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
مستقیم رفتم سونو شش هفته بودم قلبش میزد

اسی منم مثل خودت شدم دوتا دختر دارم اصلا قصد بچه سوم نداشتم رفتم سونو و آزمایش به قصد سقط رفتم گفت 6هفته ای نبض بچت میزنه  دنیا رو سرم خراب شد هرکی منو میدید از حالم میگفت بچت دختره حتی خودم واقعا برام مهم نبود جنسبتش چون شوک شده بودم یه نفر بهم گفت اگه تو چشم راستت حرف uانگلیسی هست رنگ ادرارت تیره هست رو سمت چپ بیشتر میخوابی بچت. پسره روزی رفتم سونو 13هفته اصلا از دکتره نپرسیدم جنسیتو یهو خودش گفت بچت پسره اسی جنسیت پسر زود قلبش تشکیل میشع مطمئنم بچت پسره بسپا ر به خدا برا منم دعا کن حال روحیم خوب بشه خیلی داغونم 

شش هفته رفتم ضربان 122 بود

عزیزم عکس سونوشش هفته رو بذاربرام

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

منم سه تا دختر دارم ،هر کی از راه میرسه بهم برای پسر گذاشتی که شده سه تا دختر ،ولی نمیدونن من سر دیگ سمنو دعا کردم خدا بهم دختر بده چون چشم پسر رو ندارم اصلا ،خیلی ها اینو به من گفتن هنوزم میگن یه پسر لازمی ،خدایا انقد دخترهای منو قوی بار بیار که اونی که بهم تیکه انداخته بگه کاش منم دختر داشتم ،نمیدونم دختر داشتن چه اشکالی داره ،امیدوارم بچه شما اول سالم باشه بعد اونی که دوست دارید 

🥴امضام نمیاد 
میگم میشه یه سوال بپرسم ازتون شما دلیلتون برا آوردن بچه سوم چیه من دوتا دختر دارم الان خدا خواسته پس ...

منم بچه سوم رو که فهمیدم حاملم کلی بلند بلند توی دستشویی زدم زیر گریه ولی الان جونم به جونش وصله ،و بگم اصلا ناشکری هم نکردم شد دیگه 

🥴امضام نمیاد 
منم بچه سوم رو که فهمیدم حاملم کلی بلند بلند توی دستشویی زدم زیر گریه ولی الان جونم به جونش وصله ،و ...

من خاک بر سر کارم شده ناشکری نمیدونم چکار کنم الان تو21هفتم ولی حالم بهتر نشده اصلا

من خاک بر سر کارم شده ناشکری نمیدونم چکار کنم الان تو21هفتم ولی حالم بهتر نشده اصلا

ببین ناشکری نمی‌گم حالا برات اتفاقی میوفته ولی کلی انرژی منفی ناخواسته هم به خودت هم به اون کوچولو وارد میکنی،چون هنوز نپذیرفتیش درد داره برات ،بپذیر تا برات شیرین بشه انشالله قدمش پر خیر و برکته ،مادر بودن خیلی سخته ،خسته نباشی ،ولی اون شمارو انتخاب کرده که پدر و مادرش شما باشید ،بشین یکم باهاش حرف بزن بریز بیرون تا دلت صاف بشه قشنگم

🥴امضام نمیاد