2777
2789
عنوان

خانومایی که کم خونی شدید داشتین چیکار کردین خوب شدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 54 پست
من مغزیجات زیاد خوردم مخصوصا مویز که خون سازه قرص فروفورت خوردم آمپول نوروبیون هفتگی تزریق کردمجوجه ...

فروفورت گاین خوردین یا مدل دیگشو؟

قرص رو تا چه مدت ادامه دادین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم خونی دارم موقع پریودی خیلی اذیت میشم ولی انار چون دوست دارم زیاد میخورم آهن داره اسفناج هم بخارپز کن بریز توماست اینم خیلی خوبه خورشت آلو اسفناجم عالیه بنظرم مواد غذایی و میوه ها و حبوبات بهتره چون قرصا انگار آهن ندارن کمک میکنن به جذب آهن 

الهی نتیجش عافیت و سلامتی باشه برات💚میشه بگی پزشکت برا کم خونی چه قرصی بهت داد؟

دکتر زنان گفت دو ماه اول روزی دو تا ففول دئودنال بخور 

حالا ففول هم نبود عبیدی هم دئودنال داره 

دوز دئودنال بالا هست نسبت به قرصای دیگه 

بعد گفت تا چند ماه بعد هم روزی یدونه رو ادامه بده اواخر تابستون شده بود 28 

دوستمم جدیدا فریتینش اومده پایین دکترا میگن به خاطر خونریزی قاعدگی هست تو سن ما خانما که تو باروری هستیم و پریود میشیم 

ولی سن بالاهارو کلونوسکوپی میکنن و ازمایش خون مخفی مدفوع  میگیرن 

قرص ها با هم فرق داره.. من سیدرال میخوردم بازم اهنم پایین بود...فرفولیک خوردم بهتر شد... ذخیره آهن بدنت هم بررسی کن....شیره انگور ، شیره خرما، توت قرمز

شاید زینک بدنت پایینه که ریزش مو داری.

برو طب سنتی، میزان سردی بدنت را با گرمیجات مثل عسل و گردو،زعفران، جوز هندی.. ‌ تنظیم می‌کنند ‌زنجبیل هم خیلی گرمه عالیه

قرص سیستین ب 6 و زینک پلاس با گروه ویتامینای ب بخور ریزش موهات بند میاد اگه نیومد برو متخصص پوست

ممنونم میخرم حتما اینقدر ضیف شدم که میکنم هیچ ویتامینی تو بدنم نیست

شهریور که رفتم دکتر غددم ازمایشم رو دید گفت هفته ای سه روز گاین رو ادامه بده

حالا دوباره حالم بد بود دکتر خون امروز گفت دوباره شاید این حالتات واسه کم خونی هست ازمایش داد

من درگیر عفونت و التهاب بودم نمیذاشت اهن جذب بشه ویتامین د هم بالا نمیره 

مامان من در حدی بود که دکتر گفت باید خون تزریق کنی ولی مامانم با اینا خوب شد ۲۱ عدد مویز را در یک لی ...

ممنون فداتشم حتما اینکارو میکنم 

میشه بگی چه مدت ادامه دادن تا خوب شدن؟

شما قرصتون چی بود؟میشه بگید چندماه خوردین تا به ۱۵رسید؟من کپسول فروفورت گاین میخورم

من 3بود چند ساله همین بود با کلی قرص نهایت میشد 5

این سری رفتم دکتر خون وانکولوژی قرص آهن +اسید فولیک بهم داد ایرانی الان یک بسته کامل خوردم ازمایش دادم از 3اومده 34

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی