2777
2789
عنوان

خانومایی که کم خونی شدید داشتین چیکار کردین خوب شدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 54 پست
من پلی کیستیک بودم، برای بارداری تقریبا ۲ سال ممتد داروهایی مثل اینوسیتول گاهی دوفامد، و دائم فولیک ...

منم پلی کیستیکم 

من مجردم،داروبهم داده اما خیلیی چیزای گرونی مینویسن منم راستش تنبلم تو دارو خوردن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی منابع معتقدند کلسیم مانع از جذب آهن میشه،،، قاصله بنداز بین شون...مثلا اسفناج بخور اما بدون ماست...پسته بخور اهن زیاد داره ، اما کنارش دوغ نخور، زمان خوردن قرص ها هم همینا رعایت کن

قرص آهن ایرانی بخور ببین قرص خارجی مختص ژنتیک خارجیاس وآهنش کمتره فقط جذبش بیشتره مثلا قرص آهن خارجی ...

مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم

اخه قرص آهن با معده خالی ببخشید فقط تهوع میده🥲

میگم قرص جوشان ویتامین سی هم دارم میشه یه جوشان بخورم نیم ساعت بعدش قرص آهن بخورم که اثر کنه یا نمیشه؟

منم کم خونی دارم موقع پریودی خیلی اذیت میشم ولی انار چون دوست دارم زیاد میخورم آهن داره اسفناج هم بخ ...

درسته 

مرسی عزیزم منم عاشق اسفناجم سعی میکنم بیشتر بخورم

دقیقا تو پریودی خیلییی اذیتم

منم پلی کیستیکم من مجردم،داروبهم داده اما خیلیی چیزای گرونی مینویسن منم راستش تنبلم تو دارو خوردن😔

منم هرچی خوردم ایرانی بود، بنظرم تداوم و تغذیه موثر بود، وزنم هم پایین بود چند کیلو اضاف کردم ولی نه که به حد استاندارد برسم

من 3بود چند ساله همین بود با کلی قرص نهایت میشد 5این سری رفتم دکتر خون وانکولوژی قرص آهن +اسید فولیک ...

منم میگم وقتی فریتین خیلی پایین هست فقط باید رفت متخصص خون واسه خودم تجربه شد

دکتر زنان گفت دو ماه اول روزی دو تا ففول دئودنال بخور حالا ففول هم نبود عبیدی هم دئودنال داره دوز دئ ...

مرسی عزیزم لطف کردی برام نوشتی

منم قاعدگیم سنگینه ۷روزس تنبلی تخمدانم دارم دیگه بدتر 

قرص ها با هم فرق داره.. من سیدرال میخوردم بازم اهنم پایین بود...فرفولیک خوردم بهتر شد... ذخیره آهن ب ...

مرسی عزیزم

ویتامین دی هم خیلی پایین بود نمیدونم برا اینم هست یانه

شهریور که رفتم دکتر غددم ازمایشم رو دید گفت هفته ای سه روز گاین رو ادامه بدهحالا دوباره حالم بد بود ...

وای من ویتامین دی م روی ۱۱هست فریتینم روی ۷ دکتر گفت اوضاعت وحشتناکه برام امپول نوشت و هم ویتامین دی داد هم فروفورت گاین

منم یکم التهاب دارم و عفونت هم همینطور،یعنی ممکنه برا این باشه؟؟😳