2777
2789
عنوان

تنگی نفس و وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 37 پست
چی متوجه نشدم یعنی من اشتباهی ریپ زدم

من  ترس از دست دادن دارم.....یهو اینجور شدم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش وسوس فکریه منم ترس مریضی داشتم ی مدت ترس از دست دادن پسرمو نمیزاشتم بره مدرسه میرفتم زودتر میرف ...

توهم یهو اینجور  شدی ؟

من شب و روزم گریه شده....توسل میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم.

حتی شب راحت نمیخوابم ،همش در حال گریه و التماس هستم که خدایا عمرطولانی با سلامتی به مادرم و برادرم بده.

بذار ظلم هایی که گذشته کردم ، جبران بشن....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اره با پریود بودم یهو استرسی شدم فکرای عین شما از مهر ماه شروع شد تااا عید

گلم 

به نظرت چیکار کنم؟

همش تو فکر مرگم، درس نمیتونم بخونم.

پیش عالمی رفتی ؟

میشه راهنمایی کنی؟

گریه میکردی؟

گلم به نظرت چیکار کنم؟همش تو فکر مرگم، درس نمیتونم بخونم.پیش عالمی رفتی ؟میشه راهنمایی کنی؟گریه میکر ...

ن گریه نمیکردم دلشوره داشتم فقط، سر بچم  مدرسه نمیرف راحت بودم پیشمه اتفاقی نمی افته.  ن پیش عالم نرفتم پیش خودم گفتم خب اگ قراره اتفاقی بیفته می افته سپردم بخدا 

گلم به نظرت چیکار کنم؟همش تو فکر مرگم، درس نمیتونم بخونم.پیش عالمی رفتی ؟میشه راهنمایی کنی؟گریه میکر ...

ی مدت میگفتم مریضم نکنه بمیرم گریه سر این وسواس کردم دگترم میرفتم میگفتم ن دکتررنگف من فلان بیماری دارم ازمایش میدادم میگفتم ن نشون نداد وعلا من مریضم  اخرشم گفتن کمخونی من ی مدت قرص خوردم خوب شدم راستش

ببین گاهن از کم بود ویتامینه من حالم حراب بود شبا نمیخابیدم گریه نکنه من ام اس بگیرم نکنه فلان شم دکتر قرص کمخونی دی. ویتامین b

داد من خیلی بهتر شدم