2777
2789
عنوان

تنگی نفس و وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 28 پست
درس شدنیه؟

اره من خودمم اینطوری شده بودم 

فکر میکردم مشکل جسمیه ولی اخر یکی دوتا دکتر گفتن از اعصابه 

دیگه قرص اعصاب دادن و یه مدت خوردم این علائم فروکش کرد . کم کم خوب شدم ...ولی سعی کن خودت رو خودت کار کنی سرتو گرم کنی استرسو کم کنی تا حالت بد میشه به خودت یطور بفهمونی که حالم خوبه طوریم نمیشه اگر چیزی بشه نجات پیدا میکنم . سخته ولی میشه با ارامش مهار کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی زمانی اینجوری بودمشما باید اینو بدونی که نفس کشیدن کاملا غیر ارادی تو هرکاری کنی حتی اگه نفستو ...

من حسم میگه باید هر دقیقه نفس عمیق بکشم چون نمیتونم بکشم لرز میگیرم

شما فقظ وسواس فکری داری منم داشتم خوب شذم

چیکار کردی؟

لطفا تاپیک غریب تر از ما هم هست رو بخون...نظرت چیکار کنم ؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

منم بخدا مث شما بودم نفسامو میشموردم یا حبس میکردم کلا درگیر بودم دکتررقرص داد مصرف نکردم

عزیزم 

من استاتر نیستم.

لطفا تاپیک رو بخون 

الان هم یهو بیدارم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام