2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 180 پست

من رفتم دندونپزشکی دندون جلوم چند ماه بود یه تیکه کوچیک ازش شکسته بود و خیلی ظاهر بدی داشت امروز درست شد و خیلی از این بابت خوشحالم 🥰

بچه هام پیش شوهرم بودن و بعد دندونپزشکی با خیال راحت رفتم یکم لوازم آرایش خریدم و قدم زنون برگشتم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهار درست کردم. پیاده روی کردم. حالام نون درست کردم😁

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
من ظهر همسرم اومد با هم غذا خوردیم،بعد شب هم رفتیم بیرون دیدم فروشگاه تخفیف پنجاه درصدی زدع،کلی خرید ...

عزیزم😂😍خوش باشید همیشه

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

صبح بچه ها رو فرستادم مدرسه با همسری صبحانه خوردیم ..بعد کارای خونه رو انجام دادم ..نهار پختم همه از بیرون اومدن عمه ام زنگ زد که بعدازظهر با عروسش و دخترش و اون یکی عمه ام میان خونمون ..همسری رفت میوه خرید ..پسرم کلاس زیان داشت با باباش رفتن مهمونام اومدن و پذیرایی کردم و رفتن .بعدش کارای خونه کردم و به درس دخترا رسیدم ..همسرم و پسرم اومدن همسرم شام خورد رفت عیادت عموش مریض احواله ....الان همسرم خونه نیست بچه ها خوابن منم تو گوشی 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

به به چه کد بانو😁

تازه متاهلم نیستم😹🤦‍♀️

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...